BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2023

TOP 50 Wine Trails 2

TOP 50 Eλαίας Καρπός 2023

TOP 50 Eλαίας Καρπός

TOP 50 Tυροκόμος 2023

TOP 50 Tυροκόμος 202

TOP 50 Wine Trails 2022

TOP 50 Wine Trails 2

TOP 50 Eλαίας Καρπός 2022

TOP 50 Eλαίας Καρπός

TOP 50 Tυροκόμος 2022

TOP 50 Tυροκόμος 202

TOP 50_Winetrails 2021

TOP 50_Winetrails 20

TOP50_Ελαίας Καρπός_2021

TOP50_Ελαίας Καρπός_

TOP 50 Tυροκόμος 2021

TOP 50 Tυροκόμος 202

12 20 TOP50_WINE

12 20 TOP50_WINE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε έναν κόσµο όπου κυριαρχεί το µότο «think global, act local» και όπου οι απανταχού ταξιδευτές προσπαθούν να γνωρίσουν τους τόπους που επισκέπτονται µέσα από τις γεύσεις τους, είναι καιρός τα ελληνικά αποστάγµατα να κατοχυρώσουν τη θέση τους στον παγκόσµιο χάρτη. Με πρωτεργάτη το ούζο που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, σήµερα, το τσίπουρο και η τσικουδιά είναι τα αποστάγµατα που διευρύνουν συνεχώς τις θέσεις τους στις αγορές. Ταλαντούχοι δηµιουργοί, αξιοποιούν µε τον καλύτερο τρόπο πρώτη ύλη, παραδοσιακές συνταγές και νέες τεχνολογίες, διευρύνοντάς την αναγνώριση του brand που ακούει στο όνοµα «ελληνική γαστρονοµία».

Παρατεταµένη ξηρασία, παραµεληµένα αρδευτικά δίκτυα, έλλειψη νερού και έξαρση ασθενειών δηµιουργούν τον τελευταίο καιρό εκρηκτικό µείγµα στις περισσότερες αγροτικές ζώνες, την ώρα που τα καλλιεργητικά έξοδα να αυξάνονται επικίνδυνα, οι αποδόσεις καθίστανται αµφίβολες, ενώ οι τιµές σε κρίσιµα αγροτικά προϊόντα κινούνται σε καθοδικό κανάλι.