BACK TO
TOP

Βιβλιοθήκη

Φυτόπροστασία & Θρέψη 05 24

Φυτόπροστασία & Θρέψη 05 24

Φυτόπροστασία & Θρέψη 05 24

Φυτόπροστασία & Θρέψ

fertilizer 03 2024

fertilizer 03 2024

03 2024 Τυροκόμος

03 2024 Τυροκόμος

02 2024  Mεγάλες Καλλιέργειες

02 2024 Mεγάλες Καλ

2024 Agrotica

2024 Agrotica

Leaders of Agriculture 2024

Leaders of Agricultu

Αγρότης της Χρονιάς 2023

Αγρότης της Χρονιάς

07 2023 Tυροκόμος

07 2023 Tυροκόμος

05 23 Φυτοπροστασία  Θρέψη

05 23 Φυτοπροστασία

03 2023 Tυροκόμος

03 2023 Tυροκόμος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε έναν κόσµο όπου κυριαρχεί το µότο «think global, act local» και όπου οι απανταχού ταξιδευτές προσπαθούν να γνωρίσουν τους τόπους που επισκέπτονται µέσα από τις γεύσεις τους, είναι καιρός τα ελληνικά αποστάγµατα να κατοχυρώσουν τη θέση τους στον παγκόσµιο χάρτη. Με πρωτεργάτη το ούζο που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, σήµερα, το τσίπουρο και η τσικουδιά είναι τα αποστάγµατα που διευρύνουν συνεχώς τις θέσεις τους στις αγορές. Ταλαντούχοι δηµιουργοί, αξιοποιούν µε τον καλύτερο τρόπο πρώτη ύλη, παραδοσιακές συνταγές και νέες τεχνολογίες, διευρύνοντάς την αναγνώριση του brand που ακούει στο όνοµα «ελληνική γαστρονοµία».

Παρατεταµένη ξηρασία, παραµεληµένα αρδευτικά δίκτυα, έλλειψη νερού και έξαρση ασθενειών δηµιουργούν τον τελευταίο καιρό εκρηκτικό µείγµα στις περισσότερες αγροτικές ζώνες, την ώρα που τα καλλιεργητικά έξοδα να αυξάνονται επικίνδυνα, οι αποδόσεις καθίστανται αµφίβολες, ενώ οι τιµές σε κρίσιµα αγροτικά προϊόντα κινούνται σε καθοδικό κανάλι.