Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Αργή αλλά σταθερή η άνοδος στο βαμβάκι

Εδώ και πάνω από έναν µήνα η αγορά βρίσκεται σε ανοδικό κανάλι, µε τις τιµές να κατακτούν αργά αλλά σταθερά υψηλότερα επίπεδα. Η δυναµική οφείλεται κατά κύριο λόγο στην αναµονή των αναλυτών για εύρεση λύσης στον εµπορικό πόλεµο ΗΠΑ-Κίνας.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

0
0

Πλέον ακούγονται σενάρια περί υπογραφής συµφωνίας τον Ιούνιο, κάτι το οποίο εφόσον συµβεί θα ανεβάσει τουλάχιστον βραχυπρόθεσµα το χρηµατιστήριο. Από την άλλη µεριά, βέβαια, πρέπει να λάβουµε υπόψη πως οδεύουµε σε µια σοδειά ρεκόρ στη Βραζιλία, ενώ στις ΗΠΑ εκτιµάται αύξηση εκτάσεων.  


Τα φετινά αποθέµατα λιγοστεύουν, οι τιµές δείχνουν σταδιακά ανοδικές, εποµένως δεν υπάρχει καµία βιασύνη για τους εκκοκκιστές να πουλήσουν τα φετινά στοκ. Αντιθέτως, εντείνονται οι σκέψεις µήπως θα ήταν τώρα καλή στιγµή για κάποιες πρώτες πωλήσεις της νέας σοδειάς. Τα συµβόλαια για τον ∆εκέµβριο ‘19 κυµαίνονται κοντά στα 75 σεντς ανά λίµπρα, ενώ η βάση για ανοιχτά συµβόλαια βρίσκεται στα 3 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες χρηµατιστηριακές τιµές. Για τις όποιες πωλήσεις αγοραστές είναι κυρίως τουρκικά κλωστήρια αλλά και λίγοι εµπορικοί οίκοι.

*Αναλυτής Εμπορευμάτων

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία