BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στην επιτροπή σοφών ο Tάκης µε τα λεμόνια

Τσοπανάκος ήμουνα...

48_43

11
0

Τελικά όλη αυτή η ενδελεχής µελέτη που αύξησε από τα 23 εκατ. ευρώ (σ.σ κυβερνητική πρόθεση) στα 31 εκατ. ευρώ τη στήριξη στους αιγοπροβατοτρόφους για τα µέτρα αγοράς λόγω της πανδηµίας συνεχίζει να µην αναγνωρίζεται από τους πραγµατικούς συντελεστές του κλάδου ως πραγµατικό βοήθηµα, αφού όπως οι ίδιοι λένε συνεχίζει να αφήνει απέξω τους πραγµατικούς δικαιούχους. Προκειµένου να µην... ξεχειλώσει περαιτέρω η «υποσχετική» ο φάκελος έφυγε για τις Βρυξέλλες µήπως και επισπευσθεί η πληρωµή για τα τέλη Ιουνίου. Ο Τάκης µε τα λεµόνια πρέπει πάντως να αισθάνεται δικαιωµένος.

Υβρίδια

 «Υπάρχει δυνατότητα να δοθεί σε όλους το διπλάσιο ποσό ανά ζώο, δηλαδή τα 72 εκατ. ευρώ, ώστε να συνεχίσει η αιγοπροβατοτροφία να στέκεται ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά», λέει ο Βαγγέλης, πρώην υπουργός της πλατείας.

 Μπλέκτηκαν στις συγκρίσεις µε τα ποσά που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πανδηµία στους αιγοπροβατρόφους, έµπλεξαν στους πολλαπλασιασµούς και τις διαιρέσεις για να βγει η «κολοβή» στήριξη των 31 εκατ. µε σκληρούς όρους και περιορισµούς, σηµειώνει ο έτερος, εξ Λακωνίας, πρώην υπουργός της πλατείας.

Για παντελή άγνοια των προβληµάτων του κλάδου µιλούν οι θεµατοφύλακες της αιγοπροβατοτροφίας, µε αφορµή το ισχνό βοήθηµα.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία