BACK TO
TOP

Εκδηλώσεις και Απόψεις

Magda_Andronikidou_page_1__1___1__2

Προερχόμενη από αγροτική οικογένεια και εργαζόμενη ως γεωπόνος, η κυρία Μάγδα Ανδρονικίδου, αποφάσισε μετά τη συνταξιοδότησή της, να ξεκινήσει με την κόρη της Ειρήνη Μαλίνη, την καλλιέργεια αρωματικών φυτών και την παραγωγή αιθέριων ελαίων το 2011. Σε μια έκταση περίπου 470 στρεμμάτων, στην Ξηρολίμνη Κοζάνης, ίδρυσαν την οικογενειακή επιχείρηση με το όνομα Herbs & Oils, με κύρια καλλιέργεια να είναι η λεβάντα.

marina

Η Μαρίνα Πιτροπάκη ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα, με την καλλιέργεια του αγγουριού, τα προϊόντα της οποίας προορίζονται κυρίως για τις αγορές του εξωτερικού.

Εικονα1_14

Η Μαρία είναι παραγωγός από την περιοχή της Λάρισας. Η αγάπη της για την φύση και η ενασχόληση της από μικρή ηλικία με τις καλλιέργειες του μπαμπά της, την οδήγησαν το 2019 να πάρει την απόφαση να γυρίσει στην Λάρισα και να αναλάβει ένα μέρος της παραγωγής.

compo

Τι είναι η Φυλλοδιαγνωστική; Η πρόβλεψη του είδους και της ποσότητας των λιπασμάτων, που απαιτούνται ετησίως για την επίτευξη της μέγιστης παραγωγικότητας και ποιότητας, δεν είναι καθόλου απλή.

Pic

Σε ολοένα αυξανόμενη παραγωγή με εξαιρετικές αποδόσεις που έφτασαν τα 588 κιλά ανά στρέμμα στα σιτηρά, οδήγησε η φετινή συνεργασία του Μιλτιάδη Χαρένη με την COMPO EXPERT.

Cotton_expert__1_

Ο κόσμος έχει αλλάξει δραματικά μέσα σε δύο μόνο μήνες. Μια σπάνια πανδημία, έχει ως αποτέλεσμα να χαθεί τραγικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπινων ζωών και η ταχύτητα της κατάρρευσης των οικονομιών λόγω διακοπής ή αναστολής όλων των δραστηριοτήτων είναι πρωτόγνωρη σε σχέση με ότι έχουμε ζήσει έως τώρα.

Cotton_expert

Η Γεωπόνος ΑΠΘ, κυρία Λιάνα Μπαρτζούμα είναι ίσως η καταλληλότερη για να μας μιλήσει για το Πρόγραμμα Βαμβακιού (Cotton.EXPERT) , το οποίο πραγματοποιείται σε μια συνεργασία της COMPO EXPERT Ελλάς και της ΓΕΩΦΥΤΑΛ ΕΕ.