BACK TO
TOP

Προγράμματα Θρέψης

Εικονα11

Η καλλιέργεια της Αχλαδιάς είναι πολύ απαιτητική σε θρεπτικά στοιχεία και εμφανίζει συχνά συμπτώματα έλλειψης όπως N, Fe , Mn, Zn, και B. H COMPO EXPERT προσφέρει λύσεις θρέψης για όλα τα στάδια της καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας απόδοση στο παραγωγό μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες υψηλής ποιότητας, με σύνθεση ενισχυμένη ενάντια στις κλιματικές προκλήσεις.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-06-06_131604_2

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού δημιουργούν ξηροθερμικες συνθήκες οδηγώντας στην υποβάθμιση της παραγωγής μας κυρίως σε ξηρικές καλλιέργειες. Την ίδια περίοδο ο βασικότερος εχθρός της ελιάς, ο δάκος (Bactrocera oleae), κάνει έντονη την παρουσία του και προσβάλει τους νέους καρπούς.

22-0

Καλλιέργεια που αναπτύσσεται σε ποικιλία εδαφών και παρά το γεγονός ότι το 70% ή και περισσότερο του ενεργού ριζικού της συστήματος είναι σε βάθος έως 20 εκ., η τομάτα προτιμά τα βαθιά, καλά στραγγιζόμενα, πλούσια σε οργανική ουσία με pH από 6,2 – 6,8 εδάφη.

Εικονα1_2

Η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική δραστηριότητα στο πλαίσιο της αγροτικής οικονομίας της χώρας μας. H COMPO EXPERT προσφέρει εδώ και δεκαετίες, λύσεις θρέψης για όλα τα στάδια της καλλιέργειας, εξασφαλίζοντας απόδοση στο παραγωγό μέσα από τεχνολογίες διαχρονικές, που εμπλουτίζονται από καινοτόμες προτάσεις ενάντια στις κλιματικές προκλήσεις.

EXTREME-COLD-SNOW-TREE-BRANCH-1024x504

Όλες οι καλλιέργειες, από τα κηπευτικά και τα οπωροφόρα έως τις εκτατικές καλλιέργειες έχουν την ικανότητα να αναπτύσσονται μέσα σε ένα βέλτιστο εύρος ελαχίστων και μέγιστων θερμοκρασιών.