Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Πρόσωπα

TRUMBNEW

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, μπήκαν στη βραχεία λίστα των διεκδικητών του τίτλου «ο Άνθρωπος της Χρονιάς» του περιοδικού Time, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του περιοδικού.

kate_william

Στο Ακρωτήρι της Κύπρου προσγειώθηκαν την Τετάρτη 5/12  ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, σε μια επίσκεψη που γίνεται στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, για το προσωπικό που βρίσκεται μακριά από την πατρίδα του και τις οικογένειές του.

mark-karni

Σε νέα προειδοποίηση για το σοκ, που θα προκαλούσε στη βρετανική οικονομία ένα άτακτο Brexit, προέβη ο Μαρκ Κάρνι. Σε δηλώσεις του στο BBC ο επικεφαλής της Τράπεζας της Αγγλίας υπογράμμισε ότι η χώρα δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη για ένα no deal και υποστήριξε ότι είναι απολύτως αναγκαία μία συμφωνία, που θα προβλέπει μεταβατική περίοδο.

baginetas_mew

Φιλότιμη προσπάθεια καταγραφής προβλημάτων που δεν μετουσιώνεται ωστόσο σε μέτρα πολιτικής ικανά να δώσουν λύση στο αγροτικό πρόβλημα της χώρας, συνιστά το βιβλίο του Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Μπαγινέτα, το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών.

Πανστρατιά επιχειρηματιών και πολιτικών για έξοδο από την κρίση προτείνει ο Σάλλας

Για συνεχείς επιθέσεις από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα, μιλά ο Μιχάλης Σάλλας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη δέσμευση μεριδίων στην Παγκρήτια.

2-Hogan

Ως αντίδοτο στη λαϊκιστική ρητορική και στον αναχρονιστικό προστατευτισµό του εµπορίου προβάλει τις ιστορίες µικρών παραγωγών που βγάζουν τα προς το ζην τους χάρη στις διεθνείς εµπορικές συµφωνίες που υπογράφει η ΕΕ, ο Επίτροπος Γεωργίας Φιλ Χόγκαν, ο οποίος συστήνει µε συνέντευξή του στην Agrenda τον εαυτό του ως ένα αγροτόπαιδο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις αγωνίες, τον µόχθο και τις χαρές της ζωής της υπαίθρου και υποστηρίζει πως κάθε του πολιτική κίνηση ξεκινά και καταλήγει σε αυτό του το βίωµα.

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία