BACK TO
TOP

Πρόσωπα

Berlusconi9

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι απεβίωσε την Δευτέρα 12 Ιουνίου σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε, αναφέρουν οι ιταλικές εφημερίδες Corriere della Sera και La Repubblica.

olaf_sholz_Clemens_Bilan_EPA_via_shutterstock-768x480

Πρώτον, δεν μπόρεσε να αντιδράσει αμέσως στον Παλαιστίνιο ηγέτη, ο οποίος κατηγόρησε το Ισραήλ για «50 Ολοκαυτώματα». Έπειτα, δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις από ψηφοφόρους, που τον αποκάλεσαν «ψεύτη» και «προδότη». Και στις 19 Αυγούστου, κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση μίας μεγάλης φοροδιαφυγής.

Mario-Draghi-ride

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι μιλώντας στη Γερουσία το πρωί της Τετάρτης 20 Ιουλίου, τόνισε πως είναι έτοιμος να ξαναχτίσει τον κυβερνητικό συνασπισμό και ότι η έκρηξη υποστήριξης των τελευταίων ημερών δεν μπορεί να αγνοηθεί.

tsoxatzopoulos-filaki

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 82 ετών το ιστορικό στέλεχος και επί χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο Καστέλλας.

adonis-1-768x512

Θετικός στον κορoνοϊό ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορονοϊό.

aggelopoulos-kwnstantinos

Έφυγε από την ζωή ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής, Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τις δύο τελευταίες δεκαετίες της ζωής του. Ήταν ο πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου και αδερφός του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

ΥπΑΑΤ_ΣΛ

Με ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ ενημέρωσε πως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, μπήκε σε προληπτική καραντίνα μετά από συνάντηση που είχε με συνάδελφο βουλευτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Xigkas-2

Έχασε την Πέµπτη 22 Απριλίου τη σκληρή µάχη µε τον κορωνοϊό, ο Γιάννης Χίγκας, ο άνθρωπος που έγραψε τη δική του σελίδα στην ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και όλοι όσοι τον έζησαν και συνεργάστηκαν μαζί του θα τον θυµούνται για το καθαρό του βλέµµα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία