BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Νερουλάς υπηρεσιακός

Πίστη ότι η νέα τετραετία υπό την ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας θα είναι καλύτερη από την προηγουµένη φαίνεται να έχει και ο αγροτικός τοµέας, ο οποίος µε βάση τα δηµοσκοπικά ευρήµατα των exit polls οι αγρότες και κτηνοτρόφοι έδωσαν ψήφο στη Ν∆ σε ποσοστό 47,5% µε το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 13% και το ΣΥΡΙΖΑ στο 10%.

ΤΡΥΠΙΑ_ΒΑΡΚΑ_6

3
1

Παρότι ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσµος όλο το προηγούµενο διάστηµα δήλωνε απογοητευµένος για τον «παραγκωνισµό» που έχει έναντι άλλων κοινωνικών οµάδων στις κυβερνητικές πολιτικές, εντούτοις το αφήγηµα της σταθερότητας τον έπεισε, προσδοκώντας ότι το επόµενο διάστηµα εφόσον υλοποιηθούν οι εξαγγελίες για µεταρρυθµίσεις και στον πρωτογενή θα υπάρξει ανάσχεση στο κλίµα… εξόδου που συντελείται στον κλάδο.    

 Αν µη τι άλλο, η απελθούσα κυβέρνηση παρότι έλαβε το συντριπτικό ποσοστό 40,8%, γνωρίζει πολύ καλά πως το στοίχηµα στις επικείµενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, δεν είναι µόνο η αυτοδυναµία αλλά η εµπέδωση ενός κλίµατος ασφάλειας και σταθερότητας εντός και εκτός. Σηµειωτέον, τα καµπανάκια Παπαδόπουλου για δηµοσιονοµικό εκτροχιασµό δεν θα πρέπει σε καµία περίπτωση να αγνοηθούν υπό τη µέθη της εξουσίας. Αντίστοιχα, και στη διεθνή σκακιέρα τα πράγµατα δεν είναι ιδιαιτέρως καλά για την παγκόσµια οικονοµίας, ελέω και των γεωπολιτικών αναταράξεων.  
  
Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι µόνο η νέα σελίδα που θα ανοίξει η νέα κυβέρνηση, αλλά και η στάση που θα κρατήσει η αξιωµατική αντιπολίτευση αλλά και τα υπόλοιπα κόµµατα που θα ορκιστούν στη νέα Βουλή. Ζητούµενο πάντα η σοβαρότητα και όχι οι κραυγές, όπως έχουµε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

    Για την ώρα, η διαχείριση και στο υπουργείο της πλατείας βρίσκεται µε το κουµπί πατηµένο στην «αναµονή». Όπως και να’χει, ενδιαφέρον θα έχει ο νέος ένοικος του 6ου ορόφου, η επιλογή του οποίου θα δείξει αν υπάρχει διάθεση για ουσιαστικές µεταρρυθµίσεις. Ο απερχόµενος, πάντως, έδειξε να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση σπάζοντας αυγά… κυρίως ως προς τη διαχείριση του ΟΣ∆Ε, παρά τις τρικλοποδιές που δέχθηκε. ∆εν θα ήταν έκπληξη, µία ακόµη θητεία του ίδιου. 


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

30-05-2023 23:35Αγανακτησμενος

Σοβαρά μιλάτε στο αγκρονιους η τρολαρετε;Ο απερχόμενος είναι ότι χειρότερο για υπουργός μας έχει τυχει εδώ και πολλά χρόνια.Ποσο ακόμα θα του γλυφεται τα αρχ....να δούμε.....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία