BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Γεωγραφική επέκταση στα σχέδια του Argo Τractors

Ενίσχυση της παρουσίας του με περισσότερους αντιπροσώπους και στόχο περισσότερες πωλήσεις των Landini, McCormick και Valpadana φιλοδοξεί για τα επόμενα 5 χρόνια να πετύχει ο όμιλος Argo Tractors.

mc_anoigma

Βασίλης Σοφός

1
0

Η πώληση πάνω από 22.000 τρακτέρ μέσα στο 2017 έκανε τον όμιλο Argo Tractors να ανοίξει τα φτερά του για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη και κύκλο εργασιών.

Το 2017 η εταιρεία κατέγραψε κέρδη ύψους 500 εκατ. ευρώ που προέρχονται από τρακτέρ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Alberto Morra, ο οποίος ανήκει στο τμήμα της διοίκησης των τρακτέρ του ομίλου Argo.

Σε διεθνή συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της πρόσφατης έκθεσης EIMA 2018 πολλά από τα υψηλόβαθμα μέλη του ομίλου, μαζί με τον Alberto Morra μίλησαν για τα φιλόδοξα πλάνα του ομίλου και για αύξηση του κύκλου εργασιών στο 1 δις ευρώ για την επόμενη πενταετία.

Πιο συγκεκριμένα, η Argo Tractors θέλει να επεκταθεί στις αγορές της Ρωσίας και της Κίνας και όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, «κυνηγά» συνεχώς την αγορά της Ινδίας (υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την ινδική ITL).

Στοχεύει όμως και στην Νότια Αφρική με περεταίρω αξιοποίηση των υποκαταστημάτων στο Γιοχάνεσμπουργκ, ως ένα νέο βήμα για την διείσδυση στην αφρικανική αγορά.



Η Argo Tractors επενδύει σήμερα το 5,5% του κύκλου εργασιών της στην έρευνα και ανάπτυξη, με στόχο να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική, διαθέτοντας στην αγορά μια μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Στα άμεσα σχέδια είναι η εξέλιξη του McCormick X7, με νέο σασμάν CVT επόμενης γενιάς για τις εκδόσεις των 190-240 ίππων.

Το 2019 είναι χρονιά με εκθέσεις όπως η SIMA και η Agritechnica, επομένως οι εταιρείες σκοπεύουν να παρουσιάσουν κάποια από τα νέα τους μηχανήματα εκεί.

Όπως λένε μάλιστα, μπορούμε από τώρα να περιμένουμε σημαντικά νέα από την Landini, η οποία σκοπεύει να παρουσιάσει προϊόντα σχετικά με την κτηνοτροφία αλλά και τις εξειδικευμένες εργασίες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία