BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επεκτείνονται οι λειτουργίες του αναβαθμισμένου portal «MyJohnDeere»

Η John Deere έχει κάνει ήδη διαθέσιμο το νέο της portal MyJohnDeere.com που φέρνει νέες λειτουργίες και ένα ακόμη πιο εύχρηστο περιβάλλον χρήσης.

maxresdefault__58_

Βασίλης Σοφός

0
0

Τη νέα σελίδα MyJohnDeere.com έκανε διαθέσιμη μέσα στον Μάιο η John Deere, μέσω της οποία παρέχεται τώρα μια άμεση επισκόπηση του εξοπλισμού, με ειδοποιήσεις για τα μηχανήματα και πληροφορίες εγγύησης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων βελτίωσης προϊόντων. Η νέα σελίδα δίνει επίσης γρήγορη πρόσβαση στον κατάλογο ανταλλακτικών JDParts και στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, τα εγχειρίδια χειριστή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το «John Deere Operations Center» είναι εύκολο στη χρήση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο και αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή τοποθεσία για τη σύνδεση των αγροτών και των εργολάβων με τα μηχανήματα, τα χωράφια και τους χειριστές τους. Επίσης το «John Deere Operations Center» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή τόσο του ιστορικού πληροφοριών του πεδίου όσο και τρέχοντων δεδομένων που βγαίνουν από το χωράφι.

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται και στην εφαρμογή για κινητές συσκευές η οποία συνοδεύει τον συγκεκριμένο portal και δίνει τη δυνατότητα στους χειριστές να παρακολουθούν τα μηχανήματα, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις εν κινήσει και να δέχονται συμβουλές για ψεκασμούς και σπορά συνεργαζόμενοι μάλιστα με τον αντιπρόσωπο της John Deere. Για παράδειγμα, το εργαλείο διαχείρισης εργασιών «MyJobConnect» περιλαμβάνει την εφαρμογή «MyJobsManager» για διαχειριστές αγροκτημάτων ή στόλων και εργολάβους ενώ η εφαρμογή «MyJobs» απευθύνεται στους χειριστές. Υπάρχει όμως και μια επιπλέον εφαρμογή στην υπηρεσία «MyJobConnect Premium» που ονομάζεται «MyLogistics», η οποία είναι μια εφαρμογή πλοήγησης.

Η John Deere λέει ότι στον τομέα του εφοδιασμού η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα μπορούν να βελτιωθούν με την τελευταία εφαρμογή «MyOperations» που συνδέεται μέσω του εγγεγραμμένου λογαριασμού του πελάτη στο σύστημα τηλεματικής «JDLink» ενός μηχανήματος. Με την κατάλληλη οθόνη στην καμπίνα, τα δεδομένα λειτουργίας του μηχανήματος είναι εύκολα διαθέσιμα για ανάλυση μέσω ασύρματου δικτύου. Οι διαθέσιμες πληροφορίες σε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή περιλαμβάνουν το ιστορικό τοποθεσίας, το οποίο δείχνει πού έχουν κινηθεί όλες οι καταγεγραμμένες μηχανές εκείνη την ημέρα αλλά και στοιχεία όπως: η χρήση του κινητήρα, επίπεδα καυσίμου, χάρτες πεδίου, δεδομένα παραγωγικότητας.

Η λειτουργία απομακρυσμένης πρόσβασης στην οθόνη του μηχανήματος (RDA) είναι επίσης διαθέσιμη εντός της εφαρμογής για την υποστήριξη των χειριστών στο πεδίο, είτε από το αγρόκτημα, είτε άλλο τον εργολάβο και τον αντιπρόσωπο. Τέλος οι χρήστες του «MyOperations» μπορούν να δουν ειδοποιήσεις από τα μηχανήματα όπως για παράδειγμα τα γεωγραφικά όρια, τα σημεία απαγόρευσης της κυκλοφορίας, το μειωμένο καύσιμο, τη συντήρηση μηχανημάτων και άλλες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία