BACK TO
TOP
Τεχνολογία

RamBody AS 750: Με σύστημα ώθησης υλικού το νέο βαγόνι της Krampe

To πρώτο βαγόνι στην γκάμα της Krampe με σύστημα ώθησης του κάδου ενσιρώματος είναι το RamBody AS 750, το οποίο διατίθεται για αρχή με χωρητικότητα 41,1 κυβικών.

7078_17_Auswahl_RamBody_Landingpage_07

Βασίλης Σοφός

1
0

Το πρώτο βαγόνι της με ωθητήρα RamBody AS 750 με όγκο φόρτωσης 41,1 m³ βάζει στο χαρτοφυλάκιό της η Krampe. Το στενό τούνελ στη μέση προστατεύει τους υδραυλικούς κυλίνδρους από ζημιές ενώ συνολικά πέντε υδραυλικοί κύλινδροι εξασφαλίζουν ισχυρή τροφοδοσία και προσφέρουν μεγάλα αποθέματα, έτσι ώστε ένα υπερφορτωμένο όχημα να μπορεί επίσης να αδειάσει με ασφάλεια.



Βέλτιστη ορατότητα για τον οδηγό

Η μεγάλη επιφάνεια της συρόμενης πλάκας έχει δικτυωτή όψη και καλύπτεται με μεγάλο τζάμι από πλεξιγκλάς, έτσι ώστε το εσωτερικό του χώρου φόρτωσης να φαίνεται ξεκάθαρα.



Το επάνω μέρος των 40 εκατοστών μπορεί να διπλωθεί -από τον βασικό εξοπλισμό. Παράλληλα, τα ρυθμιζόμενα στεγανοποιητικά σφραγίζουν την πλάκα ώθησης από όλες τις άκρες και εγγυώνται μια στεγανή και στιβαρή λειτουργία.

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες με πρακτική αξία

Τα πλαϊνά τοιχώματα είναι βιδωμένα και μπορούν να αποσυναρμολογηθούν. Οι κεκλιμένοι εξωτερικοί ορθοστάτες εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα της κατασκευής, λέει η εταιρεία. Η λεπτή σχεδίαση των πλευρικών τοιχωμάτων και της πόρτας του χώρου επιτρέπουν ιδιαίτερα μεγάλο πλάτος χώρου φόρτωσης και επομένως μεγάλο όγκο μεταφοράς, ενώ, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, δεν παραμένουν υπολείμματα στο όχημα.



Τα φώτα εργασίας LED φωτίζουν την περιοχή γύρω από το όχημα και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Τα πλευρικά φώτα αυξάνουν την ασφάλεια στο δρόμο, όφελος που αναγνωρίζεται κυρίως κατά τη στροφή του τρακτέρ και το ρυμουλκούμενου.

Επόμενα μοντέλα στο μέλλον

Η πρωτότυπη σειρά του νέου RamBody AS 750 θα παραδοθεί σε επιλεγμένους αντιπροσώπους στη Γερμανία και στο εξωτερικό τον Απρίλιο. Περαιτέρω μεγέθη, που ολοκληρώνουν το χαρτοφυλάκιο προς τα πάνω και προς τα κάτω, αναπτύσσονται ήδη και μπορούν να παραδοθούν από την άνοιξη του 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία