BACK TO
TOP
Εδώ Θεσσαλία

Εξάμηνη παράταση για όλα τα προγράμματα του ΠΑΑ στη Θεσσαλία

Εξάμηνη παράταση, και διευκόλυνση των αιτημάτων πληρωμής, σε οποιοδήποτε στάδιο εγκεκριμένης επένδυσης για τα προγράμματα Νέων Αγροτών, Σχεδίων Βελτίωσης, Μεταποίησης, Leader κ.α στο θεσσαλικό κάμπο, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

istockphoto-653824188-612x612

3
2

Όπως ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης του Συντονιστικού στη Λάρισα, σε ό,τι αφορά τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, θα γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες, ώστε να υπάρξει ευελιξία στην υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, που βρίσκονται σε εξέλιξη στις πληγείσες περιοχές.

Η πρόβλεψη θα αφορά και 6μηνη παράταση, και διευκόλυνση των αιτημάτων πληρωμής, σε οποιοδήποτε στάδιο εγκεκριμένης επένδυσης για τα προγράμματα:

- Νέων Αγροτών,

- τα Σχέδια Βελτίωσης,

- το πρόγραμμα Εμπορίας και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων,

- τα Leader κ.α.

Αντίστοιχα θα υπάρξει δυνατότητα παράτασης, κατόπιν αιτήματος, σε δημόσια και εγγειοβελτιωτικά έργα στη Θεσσαλία και στη Φθιώτιδα.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Εδώ Θεσσαλία Ροή Ειδήσεων Πληρωμές Απόψεις