Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
4_pin

Σε δικαιώµατα αξίας 20-20,5 ευρώ το στρέµµα για τις αρόσιµες εκτάσεις και αναδιανεµητική πληρωµή στα 15,17 ευρώ το στρέµµα, συγκλίνουν τα επίσηµα µοντέλα ενισχύσεων για τη νέα ΚΑΠ που συνοδεύουν τη διαβούλευση που συνεχίζει ανά Περιφέρεια το ΥΠΑΑΤ.

27-30_vinieta

Με ιδιαίτερη προσοχή ως προς τις οικογενειακές εκµεταλλεύσεις πρέπει να προχωρήσουν οι υποψήφιοι νέοι αγρότες, καθώς σύµφωνα µε την πρόσκληση, ισχύουν επιπλέον προϋποθέσεις επιλεξιµότητας εφόσον ο/η σύζυγος απασχολείται...

Στο χαμηλό όριο των 70 λεπτών το κιλό διαμορφώνεται η αγορά σύσπορου βάμβακος τα τελευταία 24ωρα, αντανακλώντας ανησυχίες έπειτα από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών αλλά και της διόρθωσης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου τα συμβόλαια Δεκεμβρίου 2021 διαπραγματεύονται σήμερα γύρω από τα 105 σεντς η λίμπρα.

40a_4

Κάποτε η χερσόνησος της Πρέβεζας ήταν γεµάτη µε ελαιόδεντρα που έτσι αφηµένα όπως ήταν, µερικά από αυτά έφτασαν τα 25 µέτρα σε ύψος και χρειαζόταν... ελικόπτερο για να µαζευτούν οι ελιές.

Με βάση τη λογική και τα αντικειµενικά δεδοµένα, ο παραµεληµένος εδώ και χρόνια αγροτικός τοµέας στη χώρα µας, έχει µπροστά του µια ακόµα ευκαιρία να...