BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To νέο McCormick των 310 ίππων κάνει ντεμπούτο στην έκθεση FTMTA

Πρόκειται για το ισχυρότερο τρακτέρ που έχει κατασκευάσει η εταιρεία και θα παρουσιάσει στις 7 Φεβρουαρίου στην έκθεση FTMTA στην Ιρλανδία.

mccormick_profi

Βασίλης Σοφός

29
0

Το ισχυρότερo τρακτέρ που κατασκεύασε ποτέ θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες η κατασκευάστρια McCormick στην έκθεση FTMTA. Το 310 ίππων και 1,8 τόνων τρακτέρ απευθύνεται σε μεγάλους παραγωγούς που χρειάζονται ένα πολυχρηστικό εργαλείο για βαριές δουλειές.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της McCormick Ιρλανδίας, Will Doyle, το τρακτέρ θα διαθέτει ένα αδιαβάθμητο κιβώτιο ZF και κινητήρα FPT που είναι γνωστός για την υψηλή ροπή του και τη γενικότερη απόδοσή του, χωρίς να «καίει» πολλά. Ο μπροστινός άξονας προέρχεται από την Carraro και το υδραυλικό σύστημα είναι το Bosch Rexroth. Επίσης, η καμπίνα, κατασκευασμένη από τον Argo Tractors, επανασχεδιάστηκε για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση αλλά και ορατότητα.

Στο μπροστινό και το πίσω μέρος, το νέο πανίσχυρο McCormick διαθέτει συνδέσμους με 5,5 και 12 τόνους ανυψωτική ικανότητα αντίστοιχα. Σύμφωνα με τον με τον διευθυντή πωλήσεων της McCormick Ιρλανδίας, μαζί με το μεγάλο McCormick, η εταιρεία θα παρουσιάσει και ένα τετρακύλινδρο μικρότερο μοντέλο με 141 ίππους, το X7.440 P6-Drive.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία