BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα στρατηγική με γνώμονα τις στοχευμένες λύσεις τεχνολογίας για την John Deere

Στόχος, μεταξύ άλλων, από αυτό το νέο «στρατηγικό πακέτο» είναι, παράλληλα, η έμφαση στην αξία του πελάτη και η παροχή σε αυτόν λύσεων που θα τον ακολουθούν για έναν μεγάλο κύκλο εργασιών.

8r410_r2f000800_large_b17887183bdee813ece0657f5bddf0eabeccd55f

Βασίλης Σοφός

11
0

Στροφή προς μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία που θα προσφέρουν στους πελάτες τους με λύσεις από τις τεχνολογίες που έχουν στην φαρέτρα τους αλλά και προσπάθεια γρήγορης ανταπόκρισης στις μεταβαλλόμενες συνθήκες τη αγοράς κάνουν οι κατασκευάστριες γεωργικών μηχανημάτων με πρώτη την John Deere, η οποία υιοθετεί μια πιο «πειθαρχημένη» προσέγγιση σε αυτό που θέλει ο πελάτης, φέρνοντάς τον ταυτόχρονα πιο κοντά στις τεχνολογικές καινοτομίες του γεωργικού κλάδου.

Στόχος από αυτό το νέο «στρατηγικό πακέτο» είναι, παράλληλα, η έμφαση στην αξία του πελάτη και η παροχή σε αυτόν λύσεων που θα τον ακολουθούν για έναν μεγάλο κύκλο εργασιών. Πρώτη η John Deere ανακοινώνει λοιπόν σήμερα το «Deere Smart Industrial», το νέο της λειτουργικό μοντέλο, προκειμένου να επιταχύνει την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στις προσφερόμενες λύσεις, ώστε ο επαγγελματίας να αποκτήσει γρήγορη κερδοφορία και η καλλιέργειά του σταθερή βιωσιμότητα.

Για να διασφαλιστούν τα παραπάνω, η John Deere λέει ότι θα βασιστεί σε τρεις καθοριστικούς πυλώνες. Αρχικά θα επικεντρωθεί στα συστήματα παραγωγής τα οποία στο εξής θα εστιάσουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών και στο πώς εκείνοι εργάζονται, ανάλογα τη θέση του καθένα, για να μπορεί να ευθυγραμμίσει τις επενδύσεις της με τα προϊόντα και τις λύσεις που θα προσφέρει σε αυτούς.

Προσαρμοσμένο στο νέο όραμα θα είναι και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, με ένα πακέτο τεχνολογικών λύσεων όπως ειδικά λογισμικά, συστήματα συνδεσιμότητας και πλατφόρμες, που θα «ξεκλειδώσουν» την αξία της καλλιέργειας και θα αυτοματοποιήσουν πολλές από τις εργασίες εντός του πεδίου. Σε αυτό το στάδιο εξέλιξης η John Deere υποστηρίζει ακόμη και τα after market προϊόντα, τα οποία ενοποιεί με τα δικά της για να υποστηρίξει τον εκάστοτε εξοπλισμό που έχει στην κατοχή του ο πελάτης και να τον βοηθήσει έτσι ώστε όλα τα εργαλεία John Deere που έχει στην κατοχή του να δουλεύουν άρτια και αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την συνολική του εμπειρία από το προϊόν.

Στο πλαίσιο αυτού του ψηφιακού ανασχηματισμού εν ονόματι «Smart Industrial Strategy», η κατασκευάστρια δημιουργεί μάλιστα νέους ρόλους υψηλής ευθύνης τους οποίους υιοθετήσουν εξειδικευμένα άτομα για την επίτευξη των στόχων.

«Μετά από 183 χρόνια καινοτομίας, η John Deere συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί, στοχεύοντας στο χτίσιμο ενός λειτουργικού μοντέλου βασισμένου στον πελάτη, μέσα από μια προσέγγιση-ορόσημο για το μέλλον της γεωργίας», δήλωσε ο John May, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της John Deere.

Για αυτό τον λόγο αλλά και για να φέρει άμεσα όσο πιο κοντά γίνεται τον αγρότη με τις νέες τεχνολογίες, η John Deere υλοποιεί το όραμά της με επενδύσεις σε συνεργασίες και έρευνα, ανταποκρινόμενη, ως μία από τις πρώτες κατασκευάστριες, στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. «Το νέο μοντέλο αντιπροσωπεύει ένα άλμα προς τα εμπρός για την απόδοση της εταιρείας, η οποία τώρα εξελίσσεται περαιτέρω από ένα ήδη ισχυρό σημείο εκκίνησης», δήλωσε ο John May, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της John Deere.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία