BACK TO
TOP
Agrotica 2020

Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ θα βρίσκεται στην 28η Agrotica

Με ιδιαίτερη χαρά η ΓΕΩΕΛΛΑΣ ΑΜΜΑΕ σας προσκαλεί στην Agrotica 2020 (Κτίριο 8, Περίπτερο 25), που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 30 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2020.

geohellas

13
0

Η ΓΕΩΕΛΛΑΣ ΑΜΜΑΕ με δυναμικότητα παραγωγής του 160.000 ΜΤ ετησίως και εξαγωγές σε 50 κράτη, ανέπτυξε καινοτόμες παραγωγικές μεθόδους πάνω στο σπάνιο στον κόσμο Ελληνικό φυσικό ορυκτό, τον Ατταπουλγίτη, για εφαρμογές στη γεωργία και κτηνοτροφία. Στην γεωργία τα σκευάσματα του ατταπουλγίτη (σειρά AGLEV SI), απευθύνονται σε εδαφοβελτιωτικές χρήσεις δηλ. στην αύξηση της υδρο-απορροφητικότητας και αερισμού του εδάφους, καθώς και στη βραδεία αποδέσμευση των θρεπτικών συστατικών προς τα φυτά, συντελώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση της απόδοσης των καλλιεργειών. Στην κτηνοτροφία οι σειρές των σκευασμάτων SANFED, ULΤRAFED, έχουν ευρεία χρήση στη διατροφή των παραγωγικών ζώων με σκεπτικό τη βελτίωση της πεπτικής υγείας τους, ενώ άλλη σειρά (AXORB) βελτιώνει και τις περιβαλλοντικές συνθήκες των σταβλισμένων ζώων (μείωση αμμωνίας, οσμών, δερματικών μικροβιακών επιμολύνσεων κλπ).

 

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας, για να σας παρουσιάσουμε τις νέες σειρές των προϊόντων μας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία