BACK TO
TOP
Farming

Άνεση που αυξάνει την παραγωγικότητα

Γρήγορη απόκριση παρελκόμενων και ευελιξία με κύκλο στροφής 3,38 μέτρων υπόσχεται η έκδοση 5GF της Σειράς John Deere 5G.

agrotech_2

120
0

Δύκολος χειρισμός στο χωράφι και χαμηλή κατανάλωση καυσίμων με την απαιτούμενη ισχύ και ευελιξία ώστε να εκτελούν άριστα ένα μεγάλο φάσμα των καθημερινών αγροτικών εργασιών. Τα στοιχεία αυτά ενσωματώνονται στην κατασκευή της Σειράς 5G της John Deere που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν σοδειά υψηλής αξίας. Τα 5GL και 5GF ξεχωρίζουν στην γκάμα της Σειράς, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ειδικότερα, με μέγιστο πλάτος 2,2 μέτρα και πολύ χαμηλό κέντρο βάρους, το 5GF με φαρδιά καμπίνα για οπωρώνες είναι ιδανικό για εργασία σε φαρδείς αμπελώνες ή οπωρώνες και πολύ σταθερό σε λοφώδες έδαφος όταν είναι τοποθετημένα μπροστινά παρελκόμενα. Επιπλέον, διατίθενται τα στενά τρακτέρ 5GF που είναι σχεδιασμένα για οπωρώνες και αμπελώνες με μειωμένο πλάτος σειρών. Οι εκδόσεις 5GF διαθέτουν τρία μοντέλα: Τα 5075GF, 5090GF, 5105GF των 73, 90 (+10 ίπποι με IPM) και 105 ίππων (+5 ίπποι με IPM) ονομαστική ισχύς αντίστοιχα. Ο κινητήρας Φάσης IIIB 3,4 λίτρων που είναι εξοπλισμένη όλη η Σειρά 5G παρέχει μεγαλύτερη ισχύ, περισσότερη ροπή και μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις μέσω μιας συμπαγούς μονάδας 4 κυλίνδρων. Η ισχύς αυτή ενισχύεται με μια σειρά κορυφαίων υδραυλικών επιλογών: από 2 μηχανικές βαλβίδες SCV έως 4 ηλεκτροϋδραυλικές βαλβίδες SCV, χειριστήριο joystick και μια προαιρετική τρίτη αντλία που ενισχύει την υδραυλική παροχή μέχρι τα 126 λίτρα/λεπτό για πιο γρήγορη απόκριση των παρελκόμενων και μεγαλύτερη ισχύ για πιο βαριά παρελκόμενα.

Όλα τα κιβώτια ταχυτήτων διαθέτουν πλήρως συγχρονισμένες ταχύτητες, με τέσσερις ταχύτητες σε κάθε σκάλα. Το σύστημα 24F/24R διατίθεται με ηλεκτροϋδραυλικό Hi-Lo, παρέχοντας ομαλή αλλαγή όλων των ταχυτήτων εμπροσθοπορείας για αδιάλειπτη έλξη. Το κορυφαίο κιβώτιο ταχυτήτων PowrReverser 24F/12R διατίθεται πλέον για όλα τα τρακτέρ της σειράς 5G. Σημειώνεται εδώ πως το 5GF για φαρδείς οπωρώνες διατίθεται επίσης με ανοιχτή θέση χειριστή (OOS). Επιπλέον, για ανώτερη ευελιξία και πολύ κλειστές στροφές στις άκρες, προσφέρεται έκδοση με ελαστικά 280/70 R18 που εξασφαλίζει ακτίνα στροφής 3, 38 μέτρων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές