BACK TO
TOP
Agrotica 2020

H Agrotica επιστρέφει στις 30 Ιανουαρίου

Ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά brand στον τομέα της γεωργίας τόσο στη βαλκανική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, η ΑGROTICA, κρατά γερά τη σκυτάλη της πρωτιάς εδώ και 28 χρόνια παίρνοντας και πάλι θέση εκκίνησης για την επόμενη διοργάνωσή της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 30 Ιανουαρίου - 2 Φεβρουαρίου 2020.

agrotica_2

14
0

Με έντονα διεθνοποιημένο προφίλ και αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η ΑGROTICA ανέβασε τον πήχη και τα μεγέθη της στα ύψη. Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, η περσινή διοργάνωση κατά την τετραήμερη λειτουργία της, υποδέχτηκε 143.754 επισκέπτες - με αύξηση πάνω από 100% των ξένων εμπορικών επισκεπτών - ενώ στέγασε 1950 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους), σε εκθεσιακούς χώρους 60.000 τ.μ.


Δεδομένης της δυναμικής που έχει αναπτύξει το κλαδικό γεγονός, ιδιαιτέρως την τελευταία 5ετία, οδηγεί ανεπιφύλακτα σε προγνωστικά επιτυχίας με αυξητικά μεγέθη και για την οργάνωση του 2020.

Έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής σημαντικοί leaders στην εμπορία και πώληση εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων όπως και αντιπροσωπευτικοί οίκοι των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου, παγκοσμίως.

Παράλληλα, δρομολογούνται μια σειρά από αξιόλογες παράπλευρες εκδηλώσεις με στόχο να εμπλουτισθεί το εκθεσιακό γεγονός, να αναπτυχθούν εστίες networking και να αναδειχθεί το επιστημονικό και ερευνητικό έργο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων, προεξέχοντος του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της 28ης AGRΟΤICA, όπως και άλλων καινοτόμων πρωτοβουλιών.

 

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία