BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέα μέλη στη διεθυντική ομάδα της VOG

Η ομάδα μάνατζμεντ της Κοινοπραξίας Terlano είναι και πάλι πλήρης, έγκαιρα για να προλάβει τη νέα σεζόν του μήλου. Πριν λίγους μήνες ένας καινούριος Διευθυντής Μάρκετινγκ, ένας καινούριος Διευθυντής Πωλήσεων και μία Μάνατζερ των Ποικιλιών Μήλου εντάχθηκαν στην ομάδα της VOG.

aVOG_team

7
0

Στις 16 Ιουλίου o Hannes Tauber εντάχθηκε στην εταιρεία σαν Διευθυντής Μάρκετινγκ. Έχει αποκτήσει εμπειρία πολλών χρόνων στη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Κοινοπραξίας: σαν Μάνατζερ στην Προώθηση Πωλήσεων για διατροφικά προϊόντα από το Νότιο Τυρόλο στο EOS, σήμερα IDM Alto Adige. Μεταξύ 2010 και 2016 ήταν επικεφαλής του Τμήματος Υποστήριξης των Πωλήσεων στο Εμπόριο για προϊόντα υψηλής ποιότητας από το Νότιο Τυρόλο. Στη συνέχεια πέρασε ενάμιση χρόνο στο Εκτελεστικό Γραφείο Καταναλωτών, Υγείας, Γεωργίας και Τροφίμων (CHAFEA) με βάση το Λουξεμβούργο που συντονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εκεί σαν Υπεύθυνος Διαχείρισης Έργων ανέπτυξε σχέδια μάρκετινγκ για ευρωπαϊκά διατροφικά προϊόντα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε χώρες εκτός Ευρώπης. Έχει γεννηθεί στη Rasa, του Δήμου Naz-Sciaves το 1983 και σπούδασε Οικονομικά και Μάρκετινγκ του Γεωργικο-Βιομηχανικού Συστήματος (Αgro-Industrial System) στη Σχολή Γεωργίας του Πανεπιστημίου της Μπολόνια.

Ένα ακόμη καινούριο πρόσωπο είναι ο Klaus Hölzl ο οποίος σαν Διευθυντής Πωλήσεων από τα κεντρικά γραφεία του τμήματος, από την 1η Αυγούστου είναι επικεφαλής του Γραφείου Πωλήσεων στο Terlano που αριθμεί 22 άτομα. Εκτός από το μάνατζμεντ, είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό και την αύξηση των πωλήσεων σε αγορές-κλειδιά και σε πελάτες. Το Γραφείο Πωλήσεων της VOG έχει επίσης την εποπτεία του μάρκετινγκ όλων των ποικιλιών μήλου που διασφαλίζονται με συμβόλαιο πιστοποίησης. Ο Klaus Hölzl, 35 χρονών κατάγεται από το  Marlengo και σπούδασε Μάρκετινγκ και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Bolzano. Σε συνέχεια της πρώτης του επαγγελματικής εμπειρίας σαν ελεγκτής ποιότητας στη Bio Meran, από το 2008 δούλεψε στην εταιρεία IPRONA στη Lana στο πόστο του Διευθυντή Πωλήσεων επιβλέποντας τις σχέσεις με διάφορες διεθνείς εξαγωγικές αγορές και συγκεκριμένους πελάτες στην Ευρώπη. Το 2017 μετακινήθηκε στη Sublima GmbH σαν Μάνατζερ Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για να συμβάλει στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης δομής πωλήσεων για ακατέργαστα υλικά στη βιομηχανία τροφίμων.

Αρχές Μαρτίου, η Simone Pilati έγινε επίσης μέλος της ομάδας πωλήσεων σαν Μάνατζερ των Ποικιλιών Μήλου. Γεννήθηκε το 1972 και μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας σαν Μάνατζερ Πωλήσεων και αργότερα σαν Γενική Διευθύντρια της Κοινοπραξίας La Trentina στο γειτονικό Trento. Με τη συγκομιδή νέων ποικιλιών, ο σχεδιασμός των πωλήσεων και ο συντονισμός των σχετικών δραστηριοτήτων με όσους έχουν την ευθύνη της ταξινόμησης και της συσκευασίας στις κοινοπραξίες έχουν αναχθεί σε σημαντικά ζητήματα στα οποία η ίδια θα εστιάσει την προσοχή της σε στενή συνεργασία με τον Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο Διευθυντής της Κοινοπραξίας της VOG Gerhard Dichgans εύχεται στους νέους συνεργάτες τα καλύτερα στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία