BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

H P J CONDELLIS S.A. στην AGROTICA 2024 από 1-4 Φεβρουαρίου

Η P J CONDELLIS S.A. καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην AGROTICA 2024, την 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης- Helexpo, από 1-4 Φεβρουαρίου 2024.

condellis_SA

97
0

Η εταιρεία μας πιστή στο ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο ετοιμάζεται να σας υποδεχτεί στο Περίπτερο 12, συνολικής έκτασης 1.200τ.μ.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΑΣ:

  • Εκθέματα από New Holland, Case IH, Goldoni, Petronas, Corvus, Ausa και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές: Εξερευνήστε τα προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο και ενημερωθείτε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από το τμήμα Γεωργίας Ακριβείας.
  • After Sales: Γνωρίστε την έμπειρη ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης και Ανταλλακτικών και μάθετε για τις υπηρεσίες μας μετά την πώληση και την σωστή συντήρηση του μηχανήματός σας.
  • Petronas F1 Simulator: Ζήστε την αδρεναλίνη της ταχύτητας με το Petronas F1 Simulator, αισθανθείτε όπως οι πραγματικοί οδηγοί και κερδίστε μοναδικά δώρα.
  • Φωτογραφική Στιγμή: Απαθανατίστε τη στιγμή σας με τα αγαπημένα σας εκθέματα και μοιραστείτε την εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μας.
  • Προϊόντα και Σουβενίρ: Αποκτήστε μοναδικά προϊόντα και σουβενίρ από τις αγαπημένες σας εταιρείες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας.
  • PJC Lounge Cafe - 1ος Όροφος: Χαλαρώστε και απολαύστε τον καφέ σας στο PJC Lounge Cafe στον πρώτο όροφο

Η έκθεση είναι ανοικτή για το κοινό Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-20:00. Σας περιμένουμε όλους!

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία