BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Με όσκαρ γεύσης βραβεύονται οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Σπάνε κάθε ρεκόρ από άποψη βραβεύσεων σε διεθνείς διαγωνισμούς οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αφού με την τελευταία διπλή διάκριση στο Λονδίνο, στον διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό «Great Taste Awards», που βραβεύει τα καλύτερα προϊόντα του κόσμου, αγγίζει τα 87 παγκόσμια βραβεία γεύσης και ποιότητας.

sakellaropoulos

16
0

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα της εταιρείας «ΑΡΜΟΝΙΑ βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο» και «ΠΙΝΕΛΙΕΣ Gourmet ελιές με Ούζο» βραβεύτηκαν με χρυσό αστέρι στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό γευσιγνωσίας «Great Taste Awards» που διοργανώνεται από τον οίκο  «Guild of Fine Food» και αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε χρόνο για το ποιοτικό τρόφιμο. Μάλιστα, σε αυτά τα βραβεία που χαρακτηρίζονται ως τα «Όσκαρ της γεύσης», η εταιρεία έχει διακριθεί συνολικά 23 φορές για τα προϊόντα της.

«Θεωρώ όλα αυτά τα βραβεία καθώς και την μοναδικότητα τους ως αριθμούς, ένα μεγάλο φόρο τιμής που έχουμε αποδώσει μέχρι τώρα ως ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στο ιερό δέντρο της ελιάς με την ανάδειξη του υψηλότερου στόχου ποιότητας που έχουμε θέσει διαχρονικά», αναφέρει ο κ. Σακελλαρόπουλος.

Η νέα ελαιοκομική περίοδος, που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «η χρονιά του Δάκο», φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στις προσπάθειες της εταιρείας, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «τα βιολογικά ελαιόδεντρα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλος, παρά τις αντίξοες συνθήκες των τελευταίων μηνών,καρποφορούν και μάλιστα με υγιείς, φυσικά πανέμορφες άγουρες ελιές».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία