BACK TO
TOP
Οικονομία και Πολιτική

Μετά από 26 έτη αποχαιρετά τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του μετά από 26 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης θητείας στα έδρανα της Βουλής, συμμετοχή σε 10 εκλογικές αναμετρήσεις εκ των οποίων με πρωτιά σε σταυρούς στην Θεσσαλονίκη για 17 χρόνια, από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

venizelos

9
2

Ο ίδιος μετά την ομιλία αποχαιρέτησε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και εργαζομένους σε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ενώ δήλωσε πάντα ενεργός πολίτης.  

Ως κορυφαία στιγμή της πυκνής κοινοβουλευτικής του παρουσίας ο ίδιος ξεχώρισε την περίοδο που υπήρξε εισηγητής της Συνταγματικής Αναθεώρησης την περίοδο 1995-2001 ενώ υπογράμμισε "λυπάμαι για την πρόσφατη  κολοβή Αναθεώρηση".

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του υπενθύμισε πως υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον από διάφορες θέσεις, ως βουλευτής, ως αρχηγός κόμματος και εννιά χρόνια ως βουλευτής αντιπολίτευσης ενώ εξέφρασε την θλίψη του για την απουσία των κομμάτων της αντιπολίτευσης από την σημερινή Ολομέλεια καθώς όπως τόνισε ήθελε να απευθυνθεί σε όλους τους βουλευτές. 

Πηγή:capital.gr

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

07-06-2019 10:16Χ

O ...ΚΑΛΟΣ...ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ.....ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

Απάντηση

06-06-2019 14:31alexandra vasiakou

Στο καλό και να μη μας γράφεις. Κρίμα που σε πιστέψαμε, σε θαυμάσαμε και σε ψηφίσαμε κάποια φορά, κρίμα σε μας. Με το καλό να έρθει η ώρα του Εισαγγελέα

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία