BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η νέα σειρά συμπαγών φορτωτών για απαιτητικούς της John Deere (Video)

Οι νέοι φορτωτές με τις ονομασίες 244L και 324L είναι επανασχεδιασμένοι με χαρακτηριστικά που τους κάνουν ικανούς τόσο για αγροτικές εργασίες όσο και για κατασκευαστικές.

deere_loader_1

Βασίλης Σοφός

18
0

Σχεδιασμένα για αυτούς που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον κλάδο τους είναι τα νέα μοντέλα των φορτωτών της John Deere,σύμφωνα με τον Drew Miller, υπεύθυνο μάρκετινγκ προϊόντων του κατασκευαστικού κλάδου της John Deere.

«Τα μοντέλα 244L και 324L διαθέτουν σιλουέτα που να προσαρμόζεται σε στενούς χώρους και ενσωματώνουν το σύστημα Articulation Plus που βοηθάει τον φορτωτή να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα αλλά και ανυψωτική ισχύ», τονίζει ο Drew Miller. Επίσης, το Articulation Plus περιλαμβάνει αρθρωτό πλαίσιο αλλά και λειτουργία οπισθοπορείας και όπως είναι φυσικό η σταθερότητα σε στενούς χώρους είναι σε υψηλά επίπεδα.



Η παράλληλα ανύψωση έχει βελτιωθεί και το μυστικό, λέει η εταιρεία, βρίσκεται στο βελτιωμένο σύνδεσμο, ο οποίος έχει μόνο 6 βαθμούς επαναφοράς. Το μοντέλο 244L μπορεί να επιτύχει πλήρη ανύψωση ύψους 8 ποδιώνκαι να σηκώσει φορτίο 3.700 κιλών. Από την άλλη μεριά, το 324L έχει ύψος ανύψωσης 10 πόδια με μέγιστο φορτίο ανύψωσης 4430 κιλά.

Όπως λέει η κατασκευάστρια, στην υψηλή παραγωγικότητα που δύνανται να προσφέρουν οι φορτωτές της σειράς K συμβάλλει και το υδροστατικό αυτόματο κιβώτιο με το αυτόματο δύο σχέσεων σασμάν που δίνει υψηλότερες ταχύτητες στο μηχάνημα κατά 23%. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κινητήρες Final Tier 4 των 73 ίππων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία