BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την παραγωγή 40 χιλ. Jaguar Terra Trac γιορτάζει η Claas

Η εταιρεία παρουσίασε το ειδικά διαμορφωμένο μηχάνημα στην έκθεση Sima 2019, από όπου και έλαβε βραβείο καινοτομίας για τη συγκεκριμένη σειρά που κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στο Harsewinkel της Γερμανίας.

claas_4000_forager

Βασίλης Σοφός

46
0

Παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ενσιρωτικών μηχανών ισχυρίζεται ότι είναι η κατασκευάστρια Claas, κατασκευάζοντας μηχανήματα ενσίρωσης από το 1973. Η εταιρεία συμμετείχε στη Sima 2019 του Παρισιού με τα μηχανήματα ενσίρωσης και τον υπόλοιπο εξοπλισμό της.

Στο περίπτερό της έκθεσης όμως το μηχάνημα που έκλεψε τα βλέμματα ήταν το ενσιρωτικό Jaguar Terra Trac, το οποίο έλαβε το χρυσό βραβείο καινοτομίας από την Sima 2019. To Jaguar 960 Terra Trac είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο στο χαρτοφυλάκιο των ενσιρωτικών της Claas, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.


Το μοντέλο-ορόσημο φιλοξενήθηκε στη Sima 2019, από όπου και έλαβε το χρυσό βραβείο καινοτομίας.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο που τοποθέτησε η εταιρεία στο περίπτερο της έκθεσης αποτελεί το 40.000ο μηχάνημα που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.

Όπως λέει η Claas, το Jaguar 960 Terra Trac είναι το πρώτο μηχάνημά της που διαθέτει το εργοστασιακά ενσωματωμένο σύστημα κίνησης με ερπύστριες που εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή προστασία στο έδαφος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα όμως το μηχάνημα παραμένει σε πολύ καλές διαστάσεις, οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να κινηθεί άνετα στο δρόμο.

Η τελευταία ενσιρωτική της Claas προσφέρει ένα ευφυές σύστημα προστασίας κατά τη στροφή στο κεφαλάρι και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Profi πρόκειται για την πατέντα που κέρδισε το χρυσό βραβείο στη Sima 2019. To μοντέλο-ορόσημο που παρουσιάστηκε στην έκθεση γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο από τα ειδικά σχέδια που φέρει στις πλαϊνές πλευρές του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία