BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες εγκαταστάσεις αποκλειστικά για τμήματα έρευνας και ανάπτυξης των μηχανημάτων της ετοιμάζει η Fendt

Οι εργασίες στο Marktoberdorf της Γερμανίας έχουν αρχίσει για την κατασκευή ενός νέου κτιρίου «αφιερωμένου» στο τμήμα R&D της Fendt.

kakkis-fendt-factory-2017-1-nlobhnrekrj2liikwbzabh5zwotkkkn3qopo527gk4

Βασίλης Σοφός

37
0

Ένα νέο κτίριο με πέντε ορόφους που θα απασχολεί μηχανικούς, ηλεκτρονικούς και προγραμματιστές ετοιμάζει η κατασκευάστρια αγροτικών μηχανημάτων Fendt, εστιάζει ακόμη περισσότερο στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για τα προϊόντα της.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην περιοχή Marktoberdorf δίπλα στην υπάρχουσα μονάδα παραγωγής μηχανημάτων της ίδιας. Εκεί η Fendt θα αναπτύσσει όλες τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνει πλέον στα αγροτικά μηχανήματά της, απασχολώντας πολλούς επαγγελματίες ηλεκτρονικούς και εστιάζοντας στα επόμενα πρότζεκτ.

Το νέο τμήμα R&D πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία τον Μάιο του 2021 και θα φιλοξενήσει υπάρχοντα μέλη της ομάδας της Fendt, νέους μηχανικούς και ειδικούς της πληροφορικής.

«Οι νέοι αυτοί χώροι θα προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους για να εργαστούν επάνω στις καινοτόμες ιδέες και λύσεις του μέλλοντος», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης AGCO/Fendt Heribert Reiter.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία