BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο της κύλινδρο για ξηρά εδάφη λανσάρει η Tigges

Για καλύτερη διαμόρφωση σε ξηρές συνθήκες, η εταιρεία Tigges ανέπτυξε το κύλινδρο Maxipac με διάμετρο δακτυλίου 700 χιλιοστά και έναν πέμπτο τροχό.

aafa50fcfdd36f18

Βασίλης Σοφός

10
0

Σε ξηρές συνθήκες όπως αυτές που αντιμετώπιζαν πολλοί αγρότες σε διάφορες χώρες, η ακριβής τοποθέτηση των σπόρων ήταν αδύνατη, ειδικά το φθινόπωρο και μετά από βαθιά άροση. Η Tigges, για αυτό το σκοπό, ανέπτυξε το Maxipac, έναν νέο κύλινδρο με διάμετρο δακτυλίου 700 χιλιοστά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι υπεδάφιοι κύλινδροι ήταν πάντα ένας αξιόπιστος τρόπος για την επαναδιαμόρφωση του εδάφους μέχρι το βάθος του φλοιού. Αυτό εξασφαλίζει τη βέλτιστη τοποθέτηση σπόρων και την καλύτερη δυνατή ροή νερού, λέει η εταιρεία. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα μάλιστα, το ένθετο του κυλίνδρου προσφέρει επίσης προστασία από την περιττή ξήρανση του εδάφους.

Με την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους δακτυλίου, το Maxipac μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να ταιριάζει σε οποιοδήποτε έδαφος. Είναι επίσης εξοπλισμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών με διάφορα προαιρετικά μπροστινά εργαλεία ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους ρόλους τόσο ως σόλο μηχάνημα στην απομακρυσμένη διαδικασία όσο και ως «ακόλουθος» άλλου εξοπλισμού οργώματος.

Η Tigges λέει ότι το Maxipac είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πλάτος εργασίας 4 - 6 μέτρων και όλες οι εκδόσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι υδραυλικά αναδιπλούμενες για εύκολη μεταφορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία