BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ελαφριούς και εύχρηστους κάνει τους εγχυτήρες Micro η Mastek

Ο απλούστερος σχεδιασμός της αναρτώμενης δεξαμενής Micro trailing shoes του Ιρλανδού κατασκευαστή Mastek κάνει την προετοιμασία αλλά και την όλη διαδικασία διανομής ακόμη πιο εύκολη.

26__mastek_img_0181_002

Βασίλης Σοφός

10
0

Υψηλές προδιαγραφές ακόμη και στα μικρά συστήματα διανομής προσθέτει η ιρλανδική Mastek, η οποία εξελίσσει τους εγχυτήρες αλλά και τις δεξαμενές Micro.

Διαθέσιμοι σε πλάτη των 7 και 7,5 μέτρων, οι νέοι εγχυτήρες είναι πιο ελαφριοί αλλά και πιο ανθεκτικοί ενώ η μέγιστη δυνατή ασκούμενη πίεση σε κάθε ελατήριο είναι 8 κιλά, χαρακτηριστικό «δανεισμένο» από το υψηλότερων προδιαγραφών μοντέλο Eco. Η πίεση αυτή, όπως λέει η Mastek, διασφαλίζει ότι το υλικό τοποθετείται κάτω από το χορτάρι και έτσι αποφεύγεται η μόλυνση. Παράλληλα, το υδραυλικό σύστημα ανυψώνεται και γέρνει για την στροφή στο κεφαλάρι ενώ οι βραχίονες διπλώνουν για μεταφορά με μία μονή βαλβίδα πηνίου.

Νέος είναι και ο επεξεργαστής SuperCut micro στο σύστημα Micro που είναι 35% ελαφρύτερος για μικρότερες εγφαρμογές, μια παραλλαγή, ουσιαστικά, του SuperCut με τους δωδεκάμετρους βραχίονες.

Σημειωτέον, πως ακριβώς όπως και ο μεγάλος αδερφός του, το Micro είναι ικανό να επεξεργάζεται υλικό υψηλής περιεκτικότητας σε ίνες, πλαστικά και άλλα ξένα αντικείμενα και να εξασφαλίζει ομοιόμορφη διανομή, με ευκολία ακόμη σε επικλινή εδάφη.

Τέλος, να πούμε ότι οι εγχυτήρες Micro μπορούν να τοποθετηθούν όλες τις νέες δεξαμενές και, με την κατάλληλη τροποποίηση, να προσαρμοστούν και σε άλλα μοντέλα που εφοδιάζονται με μπράτσα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία