BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα ψηφιακά «πακέτα» 365FarmNet για τα Arion και Axion φέρνει η Claas

Μαζί με το 365FarmNet, η Claas προσφέρει τρία νέα ψηφιακά πακέτα για τρακτέρ της σειράς Arion και Axion που περιλαμβάνουν σύστημα αυτόματης πλοήγησης, τεκμηρίωσης αλλά και εξ αποατάσεως επικοινωνίας.

c0cd05223ac4da41

Βασίλης Σοφός

12
0

Η Claas συνεργάζεται με την πλατφόρμα 365FarmNet, φέρνοντας σε παλιά και νέα τρακτέρ των σειρών Arion και Axion τρία μικτά ψηφιακά πακέτα διαχείρισης του στόλου, του αγροκτήματος αλλά και του ίδιου του τρακτέρ. Μέσω ενός τερματικού, ο χρήστης έχει πρόσβασηξ σε λειτουργίες που έχουν να κάνουν με την αυτόματη καθοδήγηση, την τεκμηρίωση και τον έλεγχο του τρακτέρ ενώ στα πακέτα περιλαμβάνεται και η υπηρεσία εξ αποστάσεως επισκευής με πενταετή κάλυψη.

Παράλληλα, η Claas φέρνει διαθέσιμο και το Claas Connect, το οποίο περιλαμβάνει δίνει πρόσβαση στα ηλεκτρονικά καταστήματα ανταλλακτικών, στις ψηφιακές οδηγίες λειτουργίας, στον οδηγό λιπαντικών και σε εκπαιδευτικά έγγραφα. Για την βασική τεκμηρίωση εντός του πεδίου υπάρχει το 365FarmNet, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας «365Active» και των «365Active Boxes» για την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με θέματα διαχείρισης του πεδίου.

Πακέτο I 

Το πρώτο ψηφιακό πακέτο χρησιμεύει ως εισαγωγή στην αυτόματη τεκμηρίωση που σχετίζεται με το πεδίο. Υπάρχει επίσης μια άδεια ενός έτους για το σύστημα τηλεμετρίας Claas-Telematics συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης τεκμηρίωσης ενώ τα δεδομένα μπορούν να προβληθούν σε κινητές συσκευές καθώς και στον υπολογιστή.

Πακέτο II 

Με βάση το πρώτο πακέτο, το ψηφιακό πακέτο II περιλαμβάνει το S10 Isobus και το τερματικό τιμονιού με RTK NET ή SATCOR 15 με άδεια χρήσης για 1 έτος (Οι άδειες τηλεματικής και αυτόματης τεκμηρίωσης περιλαμβάνονται ήδη για πέντε χρόνια). Όπως λέει η Claas, χάρη στο σύστημα ελέγχου εργασιών Isobus TC Bas, οι γραμμές της τροχιάς στο πεδίο μπορούν να προβληθούν σε όλο το στόλο. Η πρόσβαση στο 365FarmNet περιλαμβάνει σχεδιασμό λωρίδων και την ενότητα ISO XML για εξαγωγή δεδομένων και ανταλλαγή δεδομένων, καθένα με άδεια ενός έτους.

Εκτός από την αυτόματη καθοδήγηση μέσω δορυφόρου με υπολογισμό των βέλτιστων λωρίδων, το ψηφιακό πακέτο II επιτρέπει ακόμη και τη τεκμηρίωση που σχετίζεται με το πεδίο και την αξιολόγηση των παραμέτρων του μηχανήματος.

Πακέτο III

Το το ψηφιακό πακέτο III είναι το πληρέστερο και περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες των ψηφιακών πακέτων I και II. Το RRT NET περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, όπως και τα δύο συστήματα ελέγχου εργασιών Isobus TC SectionControl και TC Geo. Ουσιαστικό μέρος του πακέτου είναι φυσικά το σύστημα CropView στο 365FarmNet που προσφέρεται με άδεια ενός έτους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία