BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο ανατρεπόμενο βαγόνι της Fortuna για ρυμούλκηση και από τρακτέρ

Ο νέου τύπου τριπλής ανατροπής Fortuna tandem FTD 200 / 5.2 HEAVY DUTY έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεταφορές υλικού κύρω από κτίρια ή αγροκτήματα.

Fortuna-FTD-200-5_2-HEAVY-DUTY-1

Βασίλης Σοφός

166
0

Η Fortuna παρουσιάζει το νέο της ανατρεπόμενο βαγόνι νέου τύπου βαρέος τύπου, το να διατεθεί σε διαφορετικές εκδόσεις για να είναι ένας πολυλειτουργικός συνεργάτης των βαρέων φορτηγών ή των τρακτέρ. Η πλάκα δαπέδου πάχους 6 χιλιοστών, προαιρετικά κατασκευασμένη από χάλυβα λεπτού κόκκου S355 ή χάλυβα Hardox 450 υψηλής αντοχής στη φθορά, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά ανθεκτικά στη φθορά χαλύβδινα πλευρικά τοιχώματα Hardox 450, πληροί τις απαιτήσεις για μεταφορά δύσκολων υλικών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι περιστρεφόμενοι δακτύλιοι πρόσδεσης ενσωματώνονται στην πλάκα βάσης και επιτρέπουν την κίνηση τυ υλικού. Επιπλέον, με αυτό το όχημα, οι απαιτήσεις του πελάτη μπορούν να ικανοποιηθούν με ακρίβεια μέσω διαφόρων παραλλαγών στην πίσω πόρτα, λέει η κατασκευάστρια, αφού το υδραυλικό ενσωματωμένο σύστημα για τα πλευρικά τοιχώματα, γνωστά από τα φορτηγά, ανοίγει πολλές δυνατότητες φόρτωσης και εκφόρτωσης.



Επιπλέον, το ρυμουλκούμενο μπορεί να εξοπλιστεί με ατσάλινα εξαρτήματα για την αποτελεσματική μεταφορά ελαφρύτερων χύδην φορτίων, ενώ διαθέσιμα είναι και πολλά διαφορετικά ελαστικά ανάλογα με το επιθυμητό ύψος φόρτωσης ή την περιοχή εφαρμογής. «Αυτό το βαγόνι υποστηρίζει την ευελιξία, αφού δύναται να εργαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα με τις ξεχωριστές απαιτήσεις των πελατών να μπορούν να καλυφθούν ανά πάσα στιγμή», αναφέρει η εταιρεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία