BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εγκαίνια για το τέταρτο κατά σειρά εργοστάσιο της Pöttinger στο Γκρίσκιρσεν

Η νέα μονάδα παραγωγής στην Αυστρία εκκίνησε τις μηχανές της στις 11 Ιουνίου, σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ανακοίνωση επέκτασης της αυστριακής φίρμας, η οποία κουβαλάει ιστορία 150 χρόνων.

Screenshot_2021-06-14_at_11_47_12_AM

Βασίλης Σοφός

89
0

Το όνομα του ιδρυτή του, Franz Pöttinger, υιοθετεί το νέο εργοστάσιο της Pöttinger στο Γκρίσκιρσεν της Αυστρίας, τέταρτο κατά σειρά στην περιοχή, που απλώνεται σε μια έκταση 6300 τετραγωνικών μέτρων. Εκτός από το κύριο εργοστάσιο εκεί για την παραγωγή εξοπλισμού χορτονομής, το εργοστάσιο τεχνολογίας σποράς στο Bernburg, το κέντρο καλλιέργειας εδάφους στο Vodnany ολοκληρώνουν μαζί το «κουαρτέτο». Από εδώ και στο εξής, εκεί θα παράγονται χορτοδετικές και μεγάλοι χορτοσυλλέκτες.



Η πρώτη φάση κατασκευής με χώρο έκτασης 6.300 m2 σε έκταση 17 εκταρίων ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ μόλις ενός έτους. Στο τελικό στάδιο επέκτασης, το St. Georgen θα έχει μια περιοχή παραγωγής συγκρίσιμη με εκείνη του κύριου εργοστασίου. Η δεύτερη φάση επέκτασης ξεκίνησε επίσημα με την τελετή έναρξης λειτουργίας του νέου εργοστασίου.



Αυτό το νέο πλάνο περιλαμβάνει επέκταση περίπου στο διπλάσιο του διαθέσιμου χώρου και είναι μια επένδυση περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ. Η επιφανειακή επικάλυψη των μηχανημάτων θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον και στο νέο εργοστάσιο ενώ θα χρησιμοποιείται μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία βαφής, σύμφωνα με την εταιρεία, με την παραγωγή και την επεξεργασία να πραγματοποιούνται χωρίς διαλύτες.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θετική ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την ορμή της υπάρχουσας ζήτησης και να επιτύχουμε βιωσιμότητα επεκτείνοντας τη διανομή και εισάγοντας νέα προϊόντα. Αυτή η εξέλιξη θα συνοδεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τα περαιτέρω στάδια επέκτασης», λέει ο Gregor Dietachmayr, εκπρόσωπος διαχείρισης, ο οποίος είναι ικανοποιημένος για τα περαιτέρω βήματα επέκτασης.



Να πούμε ότι η συναρμολόγηση της χορτοδετικής Impress και της μεγάλης τσουγκράνας ξεκινά με περίπου 60 υπαλλήλους. «Μετά την ολοκλήρωση της άλλης αίθουσας, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε δουλειά σε 30 έως 40 άτομα εδώ», λέει ο Jörg Lechner, υπεύθυνος παραγωγής του νέου εργοστασίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία