BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Άνοιξε εργοστάσιο λιπασμάτων στη Ρωσία η EuroChem

Η KBR ανακοίνωσε την επιτυχή εκκίνηση του εργοστασίου αμμωνίας North-East Phosphorit της JSC EuroChem στο Kingisepp της Ρωσίας. Η παραγωγική ικανότητα αμμωνίας ενός εκατομμυρίου τόνων το χρόνο της εγκατάστασης, είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και χρησιμοποιεί την τεχνολογία αμμωνίας Purifier ™ της KBR.

39fd5ac12955822f

Ελισσαίος-Ιωάννης Μανιάτης

87
1

Η KBR ήταν ο δικαιοπάροχος τεχνολογίας και παρείχε βασικό σχεδιασμό για το έργο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων ΗΠΑ που αποτελεί το εργοστάσιο.

«Είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτό το φιλόδοξο έργο», δήλωσε ο John Derbyshire, Πρόεδρος της KBR, Technology Solutions. «Ακόμη και σε αυτήν τη μεγάλη κλίμακα, η διαδικασία αμμωνίας KBR Purifier είναι ευέλικτη, αξιόπιστη και θα προσφέρει τεράστια οφέλη κόστους για πολλά χρόνια».

«Σήμερα, πρέπει να είστε ηγέτης - τόσο από την άποψη της τεχνολογίας όσο και της επιλογής προϊόντων - για να κερδίσετε στην αγορά», δήλωσε ο Alexander Tugolukov, επικεφαλής του τμήματος λιπασμάτων της EuroChem. «Αναγνωρίζουμε αυτό και προσπαθούμε συνεχώς να επιτύχουμε νέα ποιοτικά επίπεδα με βάση τις καλύτερες τεχνολογίες παγκόσμιας κλάσης. Για το έργο αυτό, εφαρμόσαμε την καλύτερη τεχνολογία από την KBR για να παράγουμε 1 εκατομμύριο τόνους αμμωνίας ετησίως, με 15% καλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις παραγωγής.»

Η KBR παρείχε επίσης διάφορες ψηφιακές λύσεις, όπως παρακολούθηση απομακρυσμένων λειτουργιών και το Ammonia InSite®, έναν εικονικό προσομοιωτή κατάρτισης χειριστών (Operator Training Simulator) με 3D ενσωματωμένα γραφικά, που συμπεριλαμβάνει σύστημα ηλεκτρονικής εκμάθησης, καθώς και ένα σύστημα συντήρησης (Reliability Based Maintenance) με γνώμονα την αξιοπιστία.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

23-02-2020 21:12PV5OHJYA www.yandex.ru

PV5OHJYA www.yandex.ru

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία