BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η Syngenta εδραιώνει την κυριαρχία της στα μυκητοκτόνα με την τεχνολογία ADEPIDYN®

Ο Όμιλος Syngenta επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη γεωργία με όρους βιώσιμους και επεκτείνει την ηγετική του θέση στα μυκητοκτόνα με την επιτυχία της πατενταρισμένης τεχνολογίας ADEPIDYN®.

ceo-sygenda

65
0
Μετά την πρόσφατη έγκρισή του ADEPIDYN® (εμπορικό σήμα για το ενεργό συστατικό: pydiflumetofen) στη Μεγάλη Βρετανία, αγρότες σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως έχουν πλέον πρόσβαση σε αυτό το ισχυρό μυκητοκτόνο. Η αποτελεσματικότητά του έχει οδηγήσει σε ισχυρές πωλήσεις σε όλες τις ηπείρους, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη ζήτηση των αγροτών για αποτελεσματικό έλεγχο ενός ευρέος φάσματος ασθενειών των καλλιεργειών. Η εταιρεία βρίσκεται σε πορεία για να επιτύχει ετήσιες πωλήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων σε προϊόντα που περιέχουν τεχνολογία ADEPIDYN®, σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη φορά που το ενεργό συστατικό της επιτυγχάνει αυτό το ορόσημο σε μόλις οκτώ χρόνια. 

«Η τεχνολογία ADEPIDYN® αλλάζει το παιχνίδι για τη σύγχρονη γεωργία και δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να καλλιεργούν με περισσότερη βιωσιμότητα», δήλωσε η Ioana Tudor, Παγκόσμια Επικεφαλής Μάρκετινγκ στη υπηρεσία φυτοπροστασίας της Syngenta.  

Παγκοσμίως, οι αγρότες χάνουν περίπου το 10-23% των καλλιεργειών τους από μυκητολογικές ασθένειες κάθε χρόνο. Ένα επιπλέον 10-20% χάνεται μετά τη συγκομιδή. Σε σημαντικές καλλιέργειες όπως το ρύζι, το σιτάρι, το καλαμπόκι, η σόγια και οι πατάτες, οι μυκητολογικές προσβολές εκτιμάται ότι προκαλούν απώλειες απόδοσης που θα μπορούσαν να θρέψουν τουλάχιστον 600 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα για ένα χρόνο

Η τεχνολογία ADEPIDYN® προσφέρει μια νέα λύση που καταπολεμά αποτελεσματικά το φουζάριο στο σιτάρι, το οποίο παράγει μυκοτοξίνες που μολύνουν τις σοδειές και απειλούν την υγεία των ανθρώπων και των ζώων. Επιπλέον, προσφέρει μια σταδιακή βελτίωση απόδοσης έναντι ενός ευρέος φάσματος άλλων σημαντικών ασθενειών, όπως η σεπτορίωση στο σιτάρι και η δικτυωτή κηλίδωση στο κριθάρι. Η τεχνολογία ADEPIDYN® έχει καταγραφεί σε περισσότερες από 100 καλλιέργειες, συμπεριλαμβανομένων καλαμποκιού, σόγιας, φιστικιών, λαχανικών, πατάτας, σταφυλιών, ντομάτας και φρούτων. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, πως η τεχνολογία ADEPIDYN® ενσωματώνει τη δέσμευση της Syngenta για βιώσιμη καινοτομία, η οποία αποτελεί τον πυρήνα των νέων προτεραιοτήτων βιωσιμότητας σε όλο τον Όμιλο, όπως ανακοινώθηκαν τον Απρίλιο. Η αποτελεσματικότητα και η μεγάλης διάρκειας δραστικότητα της τεχνολογίας επιτρέπουν χαμηλά ποσοστά χρήσης και δυνητικά λιγότερους ψεκασμούς, ενώ προστατεύουν τους ωφέλιμους οργανισμούς.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία