BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Το πρώτο Dairy Conference τoν Νοέμβριο στην Αθήνα

Όλες οι διεθνείς τάσεις στον τομέα του γάλακτος θα βρεθούν στο επίκεντρο του πρώτου συνεδρίου για το γάλα που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΣΕΒΓΑΠ.

dairy-1o-synedrio

7
0

Στόχος του First Dairy Conference είναι να καθιερωθεί ως ένα σταθερό σημείο συνάντησης και διαλόγου των στελεχών της βιομηχανίας γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, του οργανωμένου λιανεμπορίου, των παραγωγών, θεσμικών παραγόντων και όσων συμμετέχουν στην αλυσίδα παραγωγής των γαλακτοκομικών προϊόντων από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν.

Το Dairy Conference αποτελεί το πρώτο συνέδριο για το γάλα και τα γαλακτοκομικά στην Ελλάδα. Θα προβάλλει λύσεις και εργαλεία που προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης και δίνουν προστιθέμενη αξία στο προϊόν, θα παρουσιάσει τις παγκόσμιες τάσεις, insights για την ελληνική και διεθνή αγορά, τα ζητούμενα των καταναλωτών, τα νέα trends διατροφής, τις προκλήσεις, το κανονιστικό πλαίσιο, αλλά και θα δημοσιοποιήσει τα ευρύτερα ζητήματα του κλάδου.

Οι ΔΕΛΤΑ, ΔΩΔΩΝΗ, ΜΕΒΓΑΛ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΠΤΙΜΑ, ΡΟΥΣΣΑΣ, Friesland Campina κ.ά. μεγάλες  ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων θα βάλουν στο τραπέζι μείζονα ζητήματα για το μέλλον του κλάδου και τις εξαγωγικές δυνατότητες για τα ελληνικά προϊόντα γάλακτος.

Στο First Dairy Conference, θα συμμετάσχουν διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες, στελέχη της βιομηχανίας γάλακτος και γαλακτοκομικών, επαγγελματίες στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου και της ασφάλειας τροφίμων, του packaging, της διατήρησης και διανομής των προϊόντων, επιστήμονες του τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και της διατροφής, και εκπρόσωποι από τα χρηματοδοτικά ιδρύματα και θεσμικοί παράγοντες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία