Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
FARMING

Ενισχύει την παλέτα των προϊόντων της η Sipcam Ελλάς

Η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση Agrothessaly όπου παρουσίασε τα νέα της προϊόντα, ανακοίνωσε τα σχέδιά της και ενημέρωσε τον κόσμο. Η εκδήλωση έκλεισε με την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου Toyota Hilux, στον τυχερό που αναδείχθηκε με κλήρωση μεταξύ των 15.000 συμμετοχών του προωθητικού προγράμματος της Sipcam Ελλάς, για το 2018.

Sipcam_Agrothessaly

Βασίλης Σοφός

0
0

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της ανακοίνωσε η εταιρεία αγροτικών εφοδίων Sipcam Ελλάς, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Agrothessaly 2019 στην οποία συμμετείχε.

Η εταιρεία πέρα από τα ήδη γνωστά προϊόντα της, παρουσίασε τη νέα σειρά φυτοπροστατευτικών και προϊόντων θρέψης. Πρόκειται για κωδικούς που πρόσφατα ενέταξε στο υπάρχον φάσμα των προσφερόμενων λύσεων, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά τους, από την Delta Gamma Agro ΑΒΕΕ.

Ακολουθεί ολόκληρο το δελτίο τύπου της εταιρείας:

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημι-κών SIPCAM – OXON, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Agrothessaly 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα στη Λάρισα. Η μεγαλύτερη αγροτική έκθεσης της χρονιάς, προσέλκυσε το ενδιαφέρον 55.000 επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι παραγωγοί αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρα-γωγική αλυσίδα φορείς, ιδιωτικοί και δημόσιοι.

Στο καλαίσθητο περίπτερό της, η SIPCAM πέρα από τα ήδη γνωστά προϊόντα της, παρουσίασε τη νέα σειρά φυτοπροστατευτικών και προϊόντων θρέψης. Πρόκειται για κωδικούς που πρόσφατα ενέταξε στο υπάρχον φάσμα των προσφερόμενων λύ-σεων, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά τους, από την DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της έκθεσης, ο κος Απόστολος Σαμούδης, γενικός διευθυντής της SIPCAM Ελλάς, αφού υπογράμμισε την ολοκληρωμένη κάλυψη που προσφέρουν στους βαμβακοπαραγωγούς τα προϊόντα της εταιρείας, αναφέρθηκε και στις νέες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ειδική θρέψη.

Στη συνέχεια, ο κος Alberto Dezza, γενικός διευθυντής της SIPCAM-OXON, περιέ-γραψε τη διεθνή στρατηγική του Ομίλου στον τομέα αυτόν επισημαίνοντας ότι «η θυγατρική του Ομίλου στην Ελλάδα, υλοποιεί πλέον τη διεθνή στρατηγική ανάπτυ-ξης, ολοκληρώνοντας μια σημαντική εξαγορά που τονώνει σημαντικά την επέκταση των δραστηριοτήτων της στον τομέα προϊόντων ειδικής θρέψης».

Η εκδήλωση έκλεισε με την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου Toyota Hilux, στον τυχερό που αναδείχθηκε με κλήρωση μεταξύ των 15.000 συμμετοχών του προωθητικού προγράμματος της SIPCAM Ελλάς, για το 2018.

Στην έκθεση έδωσε το παρών και ολόκληρη η επιστημονική ομάδα της SIPCAM Ελλάς, η οποία πρόσφατα ενίσχυσε το δυναμικό της με τέσσερις νέους γεωπόνους, που διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία σε θέματα φυτοπροστασίας και ειδικής θρέψης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία