BACK TO
TOP
Farming

Η Μακεδονική Χαλβατζής εκπαιδεύει τους παραγωγούς «στο σύστημα ορθής γεωργικής πρακτικής

Στην εκπαίδευση των τοπικών παραγωγών «στο σύστημα ορθής γεωργικής πρακτικής» εστίασε το σεμινάριο ενημέρωσης παραγωγών της εταιρίας Μακεδονική Χαλβατζής, που πραγματοποιήθηκε στο ορεινό χωριό Νότια-Αλμωπίας του νομού Πέλλας σε υψόμετρο 680 μέτρα. Η ομάδα των αγροτών θα παράγει για την εταιρία τοπικά, αγνά, ποιοτικά, ελληνικά προϊόντα.

xalvatzi

47
1

Η Μακεδονική Χαλβατζής με συνέπεια στη φιλοσοφία της ανάπτυξης και της στήριξης των τοπικών κοινωνιών,  στοχεύει μέσω αυτής της συνεργασίας να προσδώσει  περισσότερα ποιοτικά  χαρακτηριστικά στην παραγωγική διαδικασία της σειράς  «Λαχανικά στον ατμό» Αγρόκηπος Χαλβατζή,  συνδυάζοντας τα προϊόντας της Ελληνικής γης με τη τεχνογνωσία και τη φροντίδα από το εξειδικευμένο προσωπικό της .

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

08-04-2020 19:10Rosi

ail.com Η προσφορά μας αφορά άτομα και επαγγελματίες. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να ανταποκριθείτε στις επείγουσες και απρόβλεπτες δαπάνες σας, έχουμε τη δυνατότητα να σας χορηγήσουμε δάνεια χωρίς έρευνα πίστωσης και με πολύ ελκυστικούς όρους. Η προσφορά μας είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Απλά προσδιορίστε το ποσό που θέλετε να δανειστείτε καθώς και τη διάρκεια αποπληρωμής που σας ταιριάζει και παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο helpdesk: +33631825092 ή μέσω ταχυδρομείου: sonimexfinance.77@gmail.com για να υποβάλετε το αίτημά σας. Είμαστε στη διάθεσή σας.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές