Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Περιοδεία Τσιρώνη στην ορεινή Αρκαδία την Τετάρτη

H επίσκεψη Τσιρώνη ξεκινά με το παραδοσιακό οινοποιείο στη Μαντινεία «Κτήμα Καλόγρη».

1
0

Περιοδεία στην ορεινή Αρκαδία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο κ. Τσιρώνης θα αρχίσει την περιοδεία του από τον Κάψια στις 11.00 το πρωί όπου θα επισκεφθεί το παραδοσιακό οινοποιείο στη Μαντινεία «Κτήμα Καλόγρη».

Στις 13.00 θα επισκεφθεί τον Δάρα, στις 17.30 το Λεβίδι και στις 19.30 την Κανδήλα.


Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Περιοδεία στην Αρκαδία την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με αγροτικούς συλλόγους, παραγωγούς και φορείς και να συζητήσει μαζί τους θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και αφορούν στο χαρτοφυλάκιό του.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί στις 11:00πμ το πρότυπο οινοποιείο Βαγγέλη Καλόγρη, στο χωριό Κάψια. Στις 13:00μμ θα έχει συνάντηση και συζήτηση με αγρότες, κτηνοτρόφους και φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στο χωριό Δάρα. Στις 17:30μμ ο Αν. υπουργός θα μιλήσει με αγρότες, κτηνοτρόφους και προέδρους κοινοτήτων στο Πνευματικό Κέντρο Λεβιδίου, ενώ στις 19:30μμ θα συναντηθεί στην Κανδήλα με φορείς αυτοδιοίκησης, τοπικούς παραγωγούς και γεωργικούς φορείς


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία