BACK TO
TOP
Food insider

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των σφαγείων της Ένωσης Αγρινίου στην Galikas

Oλοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των εγκαταστάσεων του Βιομηχανικού Σφαγείου Αγρινίου στην «Υιοί Γ.Γαλίκα», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

sfageia-axeloos1

417
0

Στη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άριστη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η ανακοίνωση της «Υιοί Γ.Γαλίκας» έχει ως εξής:

«Λίγους μήνες μετά την επισφράγιση της συμφωνίας εξαγοράς, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση των εγκαταστάσεων του Βιομηχανικού Σφαγείου Αγρινίου στην «Υιοί Γ.Γαλίκα». 

Η εταιρεία μας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άριστη συνεργασία και την καθοριστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Φυσικά, το πιο μεγάλο «ευχαριστώ» το οφείλουμε στην Ένωση Αγρινίου και τους εκατοντάδες παραγωγούς της Δυτικής Ελλάδας που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια ανάδειξης του Σφαγείου Αγρινίου σε αναπτυξιακό πυλώνα της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευρά μας ως «Υιοί Γ.Γαλίκα» δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό, με ειλικρίνεια και προσήλωση στους στόχους για διαρκή ανάπτυξη με πολλαπλά οφέλη για την τοπική οικονομία και τους παραγωγούς.

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία για τους συνεργάτες μας και για όλο τον κόσμο!

Με εκτίμηση,

Γιάννης & Μιχάλης Γαλίκας»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία