Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πληρωμές

Σε πλήρη ανάπτυξη η ενεργοποίηση της Κάρτας Αγρότη από τις τράπεζες

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου δόθηκε τελικά η δυνατότητα πρόσβασης των εμπορικών τραπεζών στην ηλεκτρονική βάση του ΟΣΔΕ και από εκείνη την ώρα προχωρούν οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση των παλιών ή την έκδοση νέων καρτών (Κάρτα Αγρότη) από όλες τις τράπεζες.

Πάει μέχρι το 2023 η αναδιάρθρωση αμπελώνων

Agronews

0
9

Η καθυστέρηση με την οποία μπόρεσαν οι τράπεζες να έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική βάση, έτσι ώστε να διασταυρώνουν τα στοιχεία των φετινών δηλώσεων ΟΣΔΕ με τους λογαριασμούς ΑΔΑ και τις αντίστοιχες χρεωστικές κάρτες, δείχνει για μια ακόμη φορά την «γύμνια» του μηχανογραφικού συστήματος και τα παιχνίδια που παίζονται από τους… αχρείαστους εργολάβους σε βάρος των αγροτών, των τραπεζών και της αγροτικής οικονομίας.

Οι πληροφορίες θέλουν τις αδυναμίες της ηλεκτρονικής βάσης να δυσκολεύουν αυτή τη φορά πιο πολύ τους αγρότες που συνεργάζονται με την Εθνική Τράπεζα, κι αυτό γιατί η Εθνική επέμεινε μέχρι χθες το μεσημέρι να μην ανανεώνει τα όρια των πελατών (από την προηγούμενη χρονιά) χωρίς να κάνει την διασταύρωση των στοιχείων τους βάσει των νέων δηλώσεων ΟΣΔΕ 2019.

Αντίθετα, οι πληροφορίες θέλουν την Τράπεζα Πειραιώς να κινείται πιο ευέλικτα επί του προκειμένου και να προχωρά σε ανανέωση των ορίων χωρίς να περιμένει τα στοιχεία των νέων δηλώσεων, μιας και η συναλλακτική σχέση με τους αγρότες έχει μεγαλύτερη προϊστορία και δεν παρουσιάζει μεγάλο πιστωτικό κίνδυνο.  

Σχόλια (9)
Προσθήκη σχολίου

03-05-2019 12:05thanasis

Τίποτα ακόμα από την πειραιώς.Μόνο επιλεκτικά.Κοροιδεύουν το κόσμο οι αλήτες.

Απάντηση

01-05-2019 08:38Μαριος

Μια από τα ίδια και η καθυστέρηση της Πειρεως....... μεγάλη Πέμπτη έκανα την αίτηση για ενεργοποίηση και ακόμα 1 Μαΐου δεν έχουν ανοίξει τα όρια για αγορές. Συγνώμη κύριοι 30 Απριλίου δεν είναι εργάσιμη μέρα? τι περιμένετε την υπολογιστή να σας πει οτι κάνει απεργία? αίσχος είμαστε σε καλλιεργητική περίοδο και δεν μπορούμε να κάνουμε της αγορές μας..........

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία