Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αποζημιώσεις

Δεν αποζημιώθηκαν 53 αμπελοκαλλιεργητές στο Δαμάσι λόγω «μαρτύρων»

0
0

Οι 53 αμπελοκαλλιεργητές κάνουν λόγο για αδικία από μέρους του Οργανισμού, καθώς «υπάρχουν αμπελοκαλλιεργητές που αποζημιώθηκαν για τη ζημιά που υπέστησαν στο αμπέλι και το διπλανό αμπέλι να μην αποζημιώνεται εξαιτίας των «μαρτύρων», όπως οι ίδιοι αναφέρουν.

Ειδικότερα, όπως τόνισε στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος της Κοινότητας Δαμασίου Γιώργος Τσανάκας δεν περίμεναν τέτοια αρνητική εξέλιξη από τον ΕΛΓΑ, τη στιγμή που υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα δοθούν αποζημιώσεις σε όσους είχαν υποστεί ζημιά στην αμπελοκαλλιέργεια τους.

«Θεωρούμε αδικία αυτό που έγινε από την πλευρά του ΕΛΓΑ. Υπάρχουν αμπελοκαλλιεργητές που αποζημιώθηκαν για τη ζημιά που υπέστησαν στο αμπέλι και το διπλανό αμπέλι να μην αποζημιώνεται εξαιτίας των «μαρτύρων». Μιλάμε για 53 αμπελοκαλλιεργητές που δεν αποζημιώνονται. Εάν ο ΕΛΓΑ ήθελε να αποζημιώσει αυτούς που πραγματικά έπαθαν ζημιά, εκτός των μαρτύρων, μπορούσε και από τα τιμολόγια διάθεσης του προϊόντος, να βρει την άκρη και να τους αποζημιώσει. Όταν η συγκομιδή των σταφυλιών έγινε τον Σεπτέμβριο και η εκτίμηση γίνεται μετά από τρεις μήνες, λογικό είναι να μην υπάρχουν «μάρτυρες». Εμείς πήραμε υποσχέσεις ότι όσοι πραγματικά έπαθαν ζημιά θα αποζημιώνονταν. Δυστυχώς, αυτό   δεν έγινε και θεωρούμε ότι πρόκειται για μεγάλη αδικία».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire