Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Δρώμενα

Η Inventor στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, διοργάνωσε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου η Inventor, με αφορμή τη νέα χορηγία στον οργανισμό με 45 κλιματιστικά και 20 αφυγραντήρες Inventor....

Η Inventor στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

0
0

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για το σημαντικό έργο του οργανισμού και τη στήριξή του από την Inventor μέσω των χορηγιών προϊόντων κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις, να μιλήσει και να μοιράσει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο σπίτι.

Η διευθύντρια Marketing της Inventor Κυριακή Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού ενεργά, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση των επιπέδων διαβίωσης των παιδιών στα σπίτια του οργανισμού, δημιουργώντας άριστες συνθήκες στο χώρο τους, πραγματοποιώντας το καθήκον μας ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία».           

Πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα η Inventor στηρίζει σταθερά και εμπράκτως το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2016, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και άνετο περιβάλλον σε εκατοντάδες παιδιά.

 

Σχετικά με την Inventor A.G A.E

H Inventor A.G Α.Ε μετά από 50 χρόνια δραστηριοποίησης έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην ελληνική αγορά του κλιματισμού, αφυγραντήρων και ψυγείων, ενώ αναπτύσσει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια, τη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική. Επιπλέον η εταιρία διατηρεί  δύο υποκαταστήματα εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στις αγορές της Ρουμανίας και της Κίνας. Η Inventor A.G.A.E. ξεκίνησε τη δραστηριότητα της  στην Ελλάδα το 1966 με τη διανομή επώνυμων προϊόντων κλιματισμού και ακολούθησε την πρώτη δεκαετία του 2000 το λανσάρισμα του brand Inventor σε κλιματιστικά, αφυγραντήρες και ψυγεία, ένα  σήμα που δημιούργησε  και κατοχύρωσε η εταιρεία στην Ελλάδα, και σήμερα διακινείται  σε περισσότερες από 100 χώρες. Πέραν της τεχνολογικής ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορικής διάθεσης των προϊόντων Inventor η εταιρία έχει αναπτύξει αποκλειστική συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες κλιματισμού  General Electric, Haier και Nobu αναλαμβάνοντας την αποκλειστική τους διάθεση στη χώρα μας. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire