BACK TO
TOP
Δρώμενα

Με συμβολισμούς το Δέντρο της Αγάπης στο λονδρέζικο Claridge

Προϊόν πηγαίας καλλιτεχνικής έμπνευσης αποτελεί κάθε χρόνο ο στολισμός του Claridge, ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Το δέντρο που κοσμεί τη ρεσεψιόν αναλαμβάνουν να επιμεληθούν γνωστοί άνθρωποι του χώρου όπως ο Karl Lagerfeld με τη περσινή του δημιουργία. Φέτος, η Diane von Furstenberg διαμόρφωσε με την ιδέα της το χριστουγεννιάτικο κλίμα εντός του ξενοδοχείου.

tree_love_2

Βασίλης Σοφός

8
0

Λόγο για να προσεγγίσουν την περιοχή βρίσκουν το κάθε φορά διαφορετικό δέντρο οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Claridge, το οποίο επιλέγει με μεγάλη προσοχή τον άνθρωπο που θα σχεδιάσει κάθε χρόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η φετινή δημιουργία χαρακτηρίζεται από τις περίπλοκες λεπτομέρειες, ιδέα της Diane von Furstenberg που επιμελήθηκε το συγκεκριμένο δέντρο.

Η ονομασία του «Tree Of Love παραπέμπει σε αυτό ακριβώς που ήθελε να εξωτερικεύσει η καλλιτέχνιδα καθώς το σχεδίαζε. Έχει ύψος 6 μέτρα με τις μπλε αποχρώσεις να δημιουργούν ένα αρκετά χειμωνιάτικο κλίμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Diane von Furstenberg συνεργάστηκε στενά με τον Έλληνα Κωνσταντίνο Κακανιά, ο οποίος βοήθησε στην εικονογράφηση, στόχος της οποίας ήταν να δώσει ποικίλους συμβολισμούς όπως είναι η ειρήνη, η αλήθεια, η γνώση και φυσικά η αγάπη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία