BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρωτοφανή κέρδη για την Väderstad

Παρ΄όλη τη δύσκολη χρονιά αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες στην Ευρώπη, η ζήτηση σε αγροτικό εξοπλισμό Väderstad δε φάνηκε να επηρεάζεται, αφού ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε τα 300 εκατ. ευρώ. Τα κέρδη αυτά μεταφράζονται σε αύξηση κατά 27%, ποσοστό που πρώτη φορά σημειώνεται.

vaderstand_1-gia-site

Βασίλης Σοφός

3
0

Με καθαρό κέρδος 11,8 εκατ. ευρώ έκλεισε το 2018 για την κατασκευάστρια Väderstad, η οποία εξηγεί δια στόματος του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Mats Båverud ότι τα χαμηλά επιτόκια σε κάποιες χώρες και η σχετικά θετική πορεία της παγκόσμιας οικονομίας την οδήγησαν σε αυτή την αύξηση των κερδών. Καναδάς, Σουηδία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ουκρανία είναι οι χώρες στις οποίες καταγράφηκαν υψηλές πωλήσεις μηχανημάτων Väderstad.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του συστήματος φύτευσης Tempo συνεχίζουν την ανοδική πορεία. «Οι καινοτόμες ιδέες χαίρουν εκτίμησης από τους πελάτες μας και γιαυτό συνεχίζουμε να κοιτάμε με θετική ματιά το μέλλον», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Väderstad έχει προσλάβει από πέρυσι παραπάνω από 150 υπαλλήλους για να καλύψει τη ζήτηση, συνεχίζοντας να επενδύει και να αναπτύσσεται με την κατασκευή νέων προϊόντων. Όπως αναφέρει ξένο δημοσίευμα μάλιστα, κάποια από τα νέα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιαστούν στην μεγάλη έκθεση Sima τον επόμενο μήνα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία