BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αναβαθμισμένες κεφαλές της Case για τις θεριζοαλωνιστικές της

Με τις νέες πιο αξιόπιστες κεφαλές εξασφαλίζεται γρηγορότερη και χωρίς απώλειες εργασία.

case_site_header

Βασίλης Σοφός

56
0

Τη νέα σειρά κεφαλών 3100 Seires ΙΙ φέρνει στις θεριζοαλωνιστικές της μηχανές η Case. Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, οι νέες κεφαλές είναι πιο άκαμπτες και πιο ευέλικτες. Η εταιρεία μερίμνησε επίσης ώστε να κάνει τα μπροστινά εξαρτήματα πιο ανθεκτικά για να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία και την απόδοση στη συγκομιδή.

«Με τις νέες κεφαλές της Case IH μπορείτε να συγκομίζετε περισσότερα από αυτά που καλλιεργείτε», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Case IH, Ράιαν Μπλασιάκ, ο οποίος εξηγεί ότι με την παρούσα αναβάθμιση οι παραγωγοί μπορούν να συγκομίζουν περισσότερα στρέμματα την ημέρα.

Όπως μας λέει η Case, οι νέες βελτιώσεις στους διαχωριστές και το σύστημα CentraCut Knife Drive στα μαχαίρια επιτρέπουν στον χειριστή να βάζει περισσότερους κόκκους στη δεξαμενή.

Οι κεφαλές TerraFlex Case IH 3162 Series II διαθέτουν μια εύκαμπτη μπάρα κοπής και οι βραχίονες ρήψης εμποδίζουν τη συσσώρευση υλικού και μειώνουν τον χρόνο εργασίας. Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία παρέχει δύο χρόνια εγγύηση για τις νέες κεφαλές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία