BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με τον τίτλο «Machine of the Year 2019» βραβεύθηκε στη Sima το Μassey Ferguson 7719S

Η Μassey Ferguson, μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας και μέλος του ομίλου AGCO είδε το μοντέλο της 7719S των 190 ίππων να αναδεικνύεται Τρακτέρ της Χρονιάς (Machine of the Year 2019) στην Κατηγορία L, που αφορά τα μεσαίας ισχύος τρακτέρ, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Sima στο Παρίσι.

amfawardsima

11
0

Ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ Προϊόντων στη Massey Ferguson EME δήλωσε ενθουσιασμένος με την εξασφάλιση αυτού του σημαντικού βραβείου. «Με τη συγκεκριμένη διάκριση αναγνωρίζεται η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη σύγχρονων, προσιτών οικονομικά και εύκολων στη χρήση τρακτέρ με εγκατεστημένη τεχνολογία που παρέχει χειροπιαστά πλεονεκτήματα στους πελάτες μας. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για το σύνολο της ομάδας με έδρα το Beauvais της Γαλλίας, από τα Τμήματα Μηχανολογίας και Πωλήσεων, μέχρι εκείνα του Εργοστασίου, του Μάρκετινγκ και της Εξυπηρέτησης Πελατών. Συνέβαλαν από κοινού σε αυτή την εξαιρετική επιτυχία».

Το νέο μοντέλο MF 7719S, που βρίσκεται στην κορυφή των μεσαίων σκελετών της σειράς MF 7700S, αποτελεί την επιτομή της απλής σχεδιαστικής προσέγγισης, ανταποκρινόμενο στους αυστηρούς κανονισμούς για τις εκπομπές (Επιπέδου V), με ένα διαφανές σύστημα μετα-διαχείρισής τους (aftertreatment). Με προδιαγραφές να αντέξει όσο ένας φυσιολογικός κύκλος ζωής για ένα τρακτέρ, δεν χρειάζεται άλλες παρεμβάσεις.

«Όλες οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία. Αυτό που τις διαφοροποιεί είναι ο τρόπος που το πετυχαίνει η καθεμιά. Εμείς στη Massey Ferguson επιλέξαμε να αναπτύξουμε ένα μηχανισμό που δεν επιβαρύνει με κανένα τρόπο τη λειτουργία του μηχανήματος, διατηρώντας τις θεαματικές μας επιδόσεις αναφορικά με την κατανάλωση καυσίμων και την εκτός συναγωνισμού ορατότητα (visibility)».

Διαθέτοντας αξιοσημείωτη αναλογία ισχύος προς βάρος και το εντυπωσιακό μεικτό βάρος των 14 τόνων, το ευέλικτο μοντέλο MF 7719S έχει αναπτυχθεί ειδικά ώστε να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες των σημερινών αγροτών και των εμπορικών της εταίρων.

Το βραβευμένο ως Τρακτέρ της Χρονιάς στην Κατηγορία L διαθέτει νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την απόδοσή του όπως η οθόνη αφής Datatronic 5, που όχι μόνο ελέγχει το τρακτέρ και εξασφαλίζει σύστημα αυτόματης πλοήγησης (Auto Guide) και οδήγησης (automatic steering) αλλά μπορεί να μεταφραστεί σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο γεωργίας ακριβείας. Εισακούγοντας τις ανάγκες των πελατών της που ενδιαφέρονται για την απόλυτη κίνηση, η Massey Ferguson λάνσαρε τη δυνατότητα να επιλεγούν λάστιχα με διάμετρο 1.95, 20.8 R42 (που θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2019).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία