BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Τάισμα ακριβείας» ή αλλιώς CowConnect μέσω υπολογιστή ή τάμπλετ

Η εφαρμογή που μέσω μιας μονάδας συνδέεται στο μίξερ και διαχειρίζεται τις ποσότητες των συστατικών των τροφών που προστίθενται σε αυτό λέγεται CowConnect και, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ιδέα, όλες οι λειτουργίες είναι συμβατές με τα περισσότερα μίξερ της αγοράς.

Cow_Connect

24
0

Πιο εύκολη από ποτέ γίνεται πλέον η διαχείριση των συστατικών των τροφών που εισέρχονται στο μίξερ της ταΐστρας, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι που ανέπτυξαν το CowConnect, την μονάδα που συνοδεύεται από ένα λογισμικό και συνδέεται στον υπολογιστή ή στο κινητό για να σου δείξει σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα «ακριβείας» για το ζωικό κεφάλαιο.

Το CowConnect αποτελείται από μια μικρή μονάδα, σαν ένα μικρό κουτί στο σχήμα, που συνδέεται ενσύρματα στο μίξερ και απο εκε και έπειτα, είτε με λειτουργία κάρτας sim είτε μέσω WiFi επικοινωνεί με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή. Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσα από ένα πολύ εύκολο στη χρήση λογισμικό, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τις μερίδες φαγητού, τα ποσοστά διανομής τροφής, να ρυθμίσει τον αριθμό των ζώων που θα τραφούν, να ζυγίσει τις ποσότητες της τροφής και να πάρει άλλες τόσες αποφάσεις σχετικά με την διαχείριση του ζωικού του κεφαλαίου.


Η εφαρμογή CowConnnect είναι διαθέσιμη μέσω κινητών συσκευών με λογισμικό Andoroid ή iOS και απαιτείται με μια μηνιαία συνδρομή μέσα από τρία διαθέσιμα πακέτα ο χρήστης έχει πρόσβαση στις λειτουργίες διαδικτυακά.

Για όλα αυτά χρειάζεται η αγορά της μονάδας, η ύπαρξη κινητής συσκευής ή ηλεκτρονικού υπολογιστή και η μηνιαία συνδρομή στο CowConnect.Από την ίδρυσή της το 2017 μέχρι σήμερα η ομάδα του CowConnect, με έδρα τη Δανία έχει εξαπλωθεί σε 5 ευρωπαϊκές χώρες προσφέροντας λύσεις εξοικονόμησης χρόνου και έξυπνης διαχείρισης της κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης μέσα από μια απλή εφαρμογή ακριβούς επισκόπησης και δίνοντας την ελευθερία συμβατότητας με τα περισσότερα μηχανήματα σίτιτης της αγοράς.

Περισσότερα για το CowConnect μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία