BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα μαύρα Kubota «ανάβουν φωτιές» στο τμήμα σχεδιασμού της κατασκευάστριας

Μια εντυπωσιακότερη και ελκυστικότερη έκδοση με μαύρο φινίρισμα έξω και πορτοκαλί αποχρώσεις μέσα για τα νέα Kubota άρχισε να διαθέτει μια ολλανδική εταιρεία, δίνοντας σίγουρα ιδέες τόσο στους κατόχους αυτού του τρακτέρ όσο και στην ίδια την κατασκευάστρια.

13__kubota_3_0

297
0

Σπάει το πορτοκαλί και βάζει λίγο μαύρο στα τρακτέρ της η Lammers Machinery, μια ολλανδικ΄γ εταιρεία που με τη νέα έκδοση, τη λεγόμενο black edition ανάβει φωτιές στα τμήματα σχεδιασμού της εταιρείας Kubota.


Το πορτοκαλί χρώμα, από όσο φαίνεται, δε λείπει από την black edition αφού τα καθίσματα στην καμπίνα διαθέτουν τη διχρωμία μαύρου/πορτοκαλί.

Οι ασημένιες ζάντες και τα φώτα τύπου Led καθώς και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα αποτελούν μέρος της διαμόρφωσης του συγκεκριμένου Kubota. Η εταιρεία που ανέλαβε τη συγκεκριμένη διαμόρφωση είχε παρουσιάσει μια μαύρη εκδοχή του M7151 σε ένα περσινό διαγωνισμό και από ότι φαίνεται το μαύρο τράβηξε τα βλέμματα.


Πέρα από το μαύρο φινίρισμα, το Kubota black edition διαθέτει βαμμένες ζάντες σε ασημί χρώμα, φώτα Led και άλλες λεπτομέρειες που το διαφοροποιούν από το απλό μοντέλο.

Τόσο το M7151 όσο και ένα άλλο black edition M7131 πωλήθηκαν απευθείας, συνεπώς και το εικονιζόμενο τρακτέρ θα βρεθεί γρήγορα στα χέρια κάποιου χειριστή. Η έκδοση black edition είναι διαθέσιμη στα μοντέλα M4, M5, M6, M7 και MGX και περιλαμβάνει την μαύρη βαφή το πακέτο φωτισμού με λάμπες τύπου Led, καθίσματα με διχρωμία μαύρου/πορτοκαλί, λαστιχένια πατάκια και μπροστινό έλεγχο συνδέσμου/pto.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία