BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Όλες τις πληροφορίες του χλοοκοπτικού στο κινητό φέρνει η John Deere με το Smart Connector

Με ένα απλό τσιπάκι που τοποθετείται στο χορτοκοπτικό και επικοινωνεί μέσω bluetooth με το κινητό, ο χειριστής μπορεί να έχει πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες του μηχανήματος αλλά και σε χρήσιμες συμβουλές για το πώς να κουρεύει σωστά το χλοοτάπητα του σπιτιού του.


100-series-hour-meter-r4d123195

Βασίλης Σοφός

20
0

Κίνητρο για να γίνουν «επαγγελματίες» και προσεκτικοί στο κούρεμα του γκαζόν δίνει η John Deere στους ιδιοκτήτες κατοικιών με εκτάσεις χλοοτάπητα, με τη μικροσκοπική συσκευή για τα οικιακά χορτοκοπτικά που λάνσαρε. Μέσω μιας εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, εν ονόματι «MowerPlus», και μιας μικρής προσιτής οικονομικά συσκευής που τοποθετείται στο χορτοκοπτικό, ο χειριστής μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε πληροφορίες του μηχανήματος, όπως είναι το επίπεδο των καυσίμων, η κατάσταση της μπαταρίας και οι ώρες λειτουργίας.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή MowerPlus Smart Connector είναι διαθέσιμη για τις Σειρές χορτοκοπτικών X 300 και X500 και σε αυτά τα μοντέλα οι ώρες λειτουργίας του μηχανήματος μπορούν να προβληθούν στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα που διαθέτουν την αντίστοιχη εφαρμογή MowerPlus app.

Η εφαρμογή δίνει όμως και πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση του χορτοκοπτικού, δημιουργώντας ένα χρονοδιάγραμμα συντήρησης. Με αυτό το τρόπο, και σε συνδυασμό με την έγκαιρη ειδοποίηση για τη στάθμη των καυσίμων, ο χειριστής μπορεί να έχει πλήρη εποπτεία του μηχανήματος και να είναι πάντα προετοιμασμένος για την επόμενη χρήση του.

Τέλος, η εφαρμογή βοηθά τους χρήστες να πάρουν σωστές αποφάσεις σχετικά με τον κατάλληλο χρόνο που πρέπει να κοπεί ο χλοοτάπητας σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, παρέχει χρήσιμες συμβουλές και δίνει οδηγίες σωστής συντήρησης. Η σύνδεση τη συσκευής στο μηχάνημα δεν απαιτεί χέρια επαγγελματία και γίνεται εύκολα αφού πολύ απλά αυτή συνδέεεται σε μία από τις θύρες πλησίον των καλωδιώσεων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία