BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη άνεση για τα ανανεωμένα John Deere 7R MY20

Η ανανεωμένη Σειρά θα διαθέτει 7 μοντέλα με ισχύ από 210 έως και 330 ίππους.


r4c014493-r1v2-m-1366x768

Βασίλης Σοφός

133
0

Την αναβάθμιση της γκάμας 7R ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η John Deere, η οποία εφοδίασε με περισσότερη ισχύ, μεγαλύτερη καμπίνα και πολλή τεχνολογία τα πολυχρηστικά τρακτέρ της. Για την περαιτέρω βελτίωση της άνεσης του χειριστή, η John Deere σχεδίασε μια ολοκαίνουργια καμπίνα για τα αναβαθμισμένα 7R. Συγκεκριμένα, με δύο επιπλέον ίντσες μεγαλύτερο χώρο στον ουρανό και 24% μεγαλύτερη διαδρομή εισόδου, η είσοδος και η έξοδος από το τρακτέρ γίνεται με μεγαλύτεη άνεση.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία πακέτα άνεσης καμπίνας:Select, Premium και Ultimate. Επιπρόσθετα η καμπίνα περιλαμβάνει δερμάτινο κάθισμα με ηλεκτρονική ρύθμιση, θέρμανση, εξαερισμό και μασάζ, δίπλα από αυτό υπάρχει υποστήριξη για smartphone με οθόνη αφής 6,5 ιντσών και σύστημα πολλαπλών ηχείων. Ακόμη, προσφέρονται τρία πακέτα ορατότητας: Select, Premium και Ultimate.

Για πιο αποτελεσματική λειτουργία κατά τη διάρκεια της νύχτας, η εταιρεία διαθέτει το πακέτο Ultimate Visibility με 22 φώτα εργασίας τύπου LED και οκτώ φωτιστικά LED άνεσης, προσφέροντας έτσι τα διπλάσια φώτα συγκριτικά με τα τρέχοντα μοντέλα. Όπως τονίζει η κατασκευάστρια, αυτό δίνει στον χειριστή κάλυψη 360 μοιρών κατά την εργασία ή ακόμη και κατά την επισκευή του εξοπλισμού του. Το ανώτερο πακέτο Ultimate Visibility έρχεται επίσης με ηλεκτρικούς, θερμαινόμενους, τηλεσκοπικούς καθρέφτες, υαλοκαθαριστήρες στην μπροστινή, δεξιά και πίσω πλευρά καθώς και με ενσωματωμένες κάμερες εμπρός και πίσω.


H John Deere λέει ότι τα ανανεωμένα 7R είναι ιδανικά για κτηνοτροφικές, καλλιεργητικές και μεταφορικές εργασίες.

Μια ακόμη αλλαγή που έκανε η John Deere ήταν να αντικαταστήσει το προηγούμενο σύστημα υδροπνευματικής ανάρτησης με μηχανικό σύστημα. Εκείνοι που απαιτούν όμως υψηλότερη επίπεδα άνεσης μπορούν να προσθέσουν είτε το νέο σύστημα ActiveSeat II είτε το Triple-Link Suspension Plus.

Σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε νέο 7R Tractor έρχεται στον στάνταρ εξοπλισμό του με ενσωματωμένη οθόνη Gen 4 4600 CommandCenter, ενσωματωμένο δέκτη StarFire 6000 και AutoTrac. Βέβαια ο πελάτης μπορεί στην πορεία να εφοδιάσει το 7R επιλέγοντας πολλά συστήματα και υπηρεσίες από την σουίτα τεχνολογίας John Deere.

Τα ανανεωμένα 7R διαθέτουν σύστημα μετάδοσης e23 PowerShift, το οποίο διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας και την ευκολία αυτοματοποίησης της επιλογής ταχυτήτων και των στροφών για την διατήρηση της επιθυμητής ταχύτητα εδάφους ανάλογα με το φορτίο. Προαιρετικά βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την μετάδοση IVT (Απεριόριστα Μεταβαλλόμενων σχέσεων).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία