BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προδιαγραφές Stage V και αναβαθμίσεις στα σημεία για τα JCB Fastrac 4000 και 8000

Η βρετανική φίρμα φρεσκάρισε τα επιτυχημένα της μοντέλα, τα οποία και παρουσίασε στην έκθεση Agritechnica.

DcXInk4WkAAxZk0

Βασίλης Σοφός

27
0

Ανανέωση στον κινητήρα και σε περιφερειακά σημεία κάνει η JCB στις δημοφιλείς Σειρές τρακτέρ Fastrac 4000 και 8000, μοντέλα των οποίων παρουσίασε στη διεθνή έκθεση Agritechnica.

Αρχικά και οι δύο Σειρές επωφελούνται τώρα από τη συμμόρφωση των κινητήρων τους με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ρύπων Stage V ενώ η JCB ρύθμισε εκ νέου το ρελαντί των μοτέρ, το οποίο είναι τώρα στις 850 σ.α.λ Επίσης, στη Σειρά 8000, η εταιρεία αναβαθμίζει την μπροστινή ανάρτηση, φέρνοντάς την σε προδιαγραφές πιο κοντά σε εκείνη της Σειράς 4000, η οποία διαθέτει υδραυλική διάταξη. Η ικανότητα φόρτωσης για τα μοντέλα της Σειράς 8000 είναι τώρα στους 9 τόνους μπροστά και στους 11 πίσω.

Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα της Σειράς 4000 διαθέτουν υδραυλικό σύστημα κλειδώματος του διαφορικού. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο μπροστινός άξονας έχει ικανότητα φόρτωσης 8 τόνους ενώ ο πίσω 10 τόνους. Το μεικτό βάρος φθάνει τους 14,5 τόνους και το ωφέλιμο τους 5,5 τόνους.

Σημειωτέον πως στον στάνταρντ εξοπλισμό τα μοντέλα έρχονται με ελαστικά υψηλής πλευστότητας και μειωμένης συμπύκνωσης του εδάφους, με την εταιρεία να επιλέγει τις εταιρείες Michelin, Mitas και BKT.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία