BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ξεχώρισε στο θεσμό «Machine of the Year» η φουτουριστική χορτοδετική των Case και New Holland

Οι μπράντες του Ομίλου CNH, Case IH και New Holland, βραβεύτηκαν στην έκθεση Agritechnica και στο θεσμό «Machine of the Year» για τη νέα χορτοδετική τετράγωνου θαλάμου, ικανή να συσκευάσει 20% περισσότερο υλικό σε κάθε δεμάτι... εξ ου και η εισαγωγή του νέου συστήματος διπλού κόμπου πριν από μερικούς μήνες που θα χρησιμοποιηθεί μάλιστα και στην υπόλοιπη γκάμα μηχανημάτων χορτοδεσίας.

Case-IH_2

Βασίλης Σοφός

20
0

Το νέο σχεδιασμό των χορτοδετικών της Case και της New Holland που επιτρέπoυν στους αγρότες να διαμορφώσουν πυκνότερες μπάλες βράβευσαν οι κριτές του θεσμού «Machine of the Year» μεταξύ των άλλων 15 κατηγοριών που τιμήθηκαν με βραβείο στα πλαίσια της φετινής έκθεσης Agritechnica.

Το εξίσου καινοτόμο σύστημα δεσίματος TwinePro που ενσωματώνουν οι χορτοδετικές είναι σχεδιασμένο για να αυξάνει την παραγωγικότητα μειώνοντας παράλληλα τις περιπτώσεις κοψίματος των δεματιών. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτός ο τύπος δεσίματος αυξάνει κατά 30% την αντοχή των κόμπων συγκριτικά με ένα «συμβατικό» δέσιμο της μπάλας.

Η χορτοδετική της New Holland, Big Baler 1290 High Density, στα αριατερά και το αντίστοιχο μοντέλο της Case, LB436HD, στα δεξιά.

Οι συγκεκριμένες χορτοδετικές παράγουν μέχρι και 20% πυκνότερες μπάλες σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης και την βραβευμένη τεχνολογία SmartShift, που «προστατεύει» τη μετάδοση του τρακτέρ.

Νικητής και το σύστημα καθολικής διαχείρισης του στόλου DataConnect

Στην κατηγορία των ηλεκτρονικών συστημάτων η πλατφόρμα DataConnect κέρδισε βραβείο «Machine of the Year» κυρίως για την συνεργασία με τις Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere and 365FarmNet, εταιρείες που υπάγονται τώρα στο σύστημα, επιτρέποντας στον αγρότη την ανταλλαγή πληροφοριών από το ένα μηχάνημα στο άλλο, μέσω οποιασδήποτε εργοστασιακής πλατφόρμας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία